ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.12

Οι 300 της Βουλής κι ένα τσουβάλι ελεγκτικοί μηχανισμοί κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους- Εβαλαν το ΣΔΟΕ να βρει το Βουλευτή που φυγάδευσε 1 εκ. ευρώ΄!!!!

...παίζουν όλοι τον παπά για να υπάρχει θέμα στην επικαιρότητα και να αποπροσανατολίζεται ο λαός την ώρα που ψηφίζονται τέρατα στο κοινοβούλιο.Μέχρι και το ΣΔΟΕ έβαλαν στο κόλπο να βρει αν τα χρήματα είναι "καθαρά" αλλά δεν κάνουν το απλούστατο:να υποχρεώσουν τον κύριο Νικολούδη να πει το όνομα του μεγάλου πατριώτη που έσπευσε να διασφαλίσει τα χρήματά του στο εξωτερικό.
Ζείδωρον
Απολαύστε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί την κωμωδία που παίζεται σε εθνικό δίκτυο

- Στόχος να διαπιστωθεί αν το ποσό που «φυγαδεύτηκε» δικαιολογείται
- Αυξάνονται οι πιέσεις στον ή στην βουλευτή να αποκαλυφθεί
- Έχουν ζητηθεί και τα εμβάσματα προς το εξωτερικό από το υπουργείο Οικονομικών
- Υπάρχουν νομικά κωλύματα για την ανακοίνωση του ονόματος;
- Με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση απειλεί ο Γ. Γιακουμάτος


Διαστάσεις λαμβάνει το θέμα του ή της βουλευτή που εν μέσω κρίσης και απειλής χρεοκοπίας για τη χώρα, αποφάσισε να φυγαδεύσει στο εξωτερικό καταθέσεις ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Την ώρα που όλοι οι βουλευτές ζητούν επιτακτικά να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομά του, καλώντας και τον ίδιο να αναλάβει τις ευθύνες του, το ΣΔΟΕ αποφάσισε να παρέμβει. Ο ειδικός γραμματέας του Σώματος, Ιωάννης Διώτης, διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί αν το ποσό του 1.000.000 ευρώ που έβγαλε ο βουλευτής από τη χώρα, δικαιολογείται από τα δηλωθέντα εισοδήματα του.

Ταυτόχρονα, η Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο του πόθεν έσχες έχει ήδη ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών τα εμβάσματα προς το εξωτερικό, προκειμένου να εντοπίσει τον βουλευτή.

«Ζήτησα από το υπουργείο Οικονομικών να μου δώσει όλα τα εμβάσματα του 2011. Μου είπαν ότι σε κάποιες μέρες, αν προλάβουν και αύριο, θα δώσουν τις καταθέσεις με τα εμβάσματα όλων αυτών που είναι υπόχρεοι πόθεν έσχες, γι' αυτούς που έχω την ευθύνη μέσω της Επιτροπής ελέγχου των πόθεν έσχες. 530 είναι υπόχρεοι», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Και προσπάθησε να βάλει τέλος στην ονοματολογία. «Δεν πρέπει να πάμε σε ονοματολογία. Αν πάρουμε τα εμβάσματα, σήμερα-αύριο, φαντάζομαι ότι θα κλείσει το θέμα» είπε.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής άφησε, ωστόσο, να εννοηθεί ότι υπάρχουν νομικά προσκόμματα για να ανακοινωθεί το όνομα. «Για να ανακοινωθεί οποιοδήποτε όνομα αφορά πόθεν έσχες θα πρέπει να υπάρχει πόρισμα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάτι παράνομο με την ενέργεια του βουλευτή.

Ο κ. Αργύρης είπε, επίσης, ότι ζήτησε από τον επικεφαλής της Αρχής για το "μαύρο χρήμα" να του αποστείλει ότι στοιχεία διαθέτει, «γιατί τώρα είμαστε στη διαδικασία του ελέγχου των πόθεν έσχες που συμπίπτουν με την ημερομηνία που ανακοίνωσε ο εισαγγελέας στην επιτροπή θεσμών» και ανέφερε ότι ο κ. Νικολούδης του είπε πως το θέμα «προέρχεται από μια αναφορά, καταγγελία με βάση το νόμο για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος για αυτό και δεν ανακοίνωσε το όνομα».

Στους διαδρόμους και στα πηγαδάκια της Βουλής, ακόμη και σήμερα, επικρατεί αναβρασμός. Πολλοί βουλευτές είναι εκείνοι που ζητούν να γίνει γνωστό το όνομα του συναδέλφου τους, θεωρώντας ότι δε διαφορετική περίπτωση στοχοποιούνται όλοι.

Ορισμένοι έχουν μάλιστα αναγκαστεί να δηλώσουν ότι δεν είναι εκείνοι που φυγάδευσαν τα χρήματά τους, ενώ ο πρώην υπουργός, Γεράσιμος Γιακουμάτος, απείλησε ότι αν δε δώσει η Αρχή για το «μαύρο χρήμα» το όνομα του βουλευτή, θα καταθέσει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: