ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.12

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ τους «Anonymous» για την Ελλάδα: Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο

E-mail
altΧτύπησαν ακόμα  πιο σκληρά οι «Anonymous», μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, με ένα 10λεπτο «διάγγελμα» στον ελληνικό λαό. Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο  τους, από το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Οι ανώνυμοι μιλούν...
H χώρα στην οποία κατοικείτε, αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες απατεώνες που από τον καιρό της μεταπολίτευσης λήστευαν το κράτος με κάθε τρόπο.
Βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας  που έβγαιναν στην εξουσία από  εσάς τους ίδιους, είχαν κατακρεουργήσει  το δημόσιο χρήμα από προεκλογικά έργα που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ ή πραγματοποιήθηκαν με υπέρογκα ποσά.
Τα δύο αυτά κόμματα  χρωστούν 253 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες. Η αντιπολίτευση επίσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει 7 εκατομμύρια και το ΚΚΕ  χρωστάει 6.
Έπαιρναν επιχορηγήσεις  εκατομμυρίων με το πρόσχημα της έρευνας, για να τα παρέχουν στις σχολικές παρατάξεις και να διοργανώνουν σχολικές εκδρομές ή εκδηλώσεις, να πληρώνουν τα αεροπορικά εισιτήρια ψηφοφόρων, και γενικά για να ψαρεύουν φοιτητές ως μελλοντικούς ψηφοφόρους. Και παρόλα αυτά είχαν το θράσος να βάλουν εγγύηση το ελληνικό δημόσιο για να εξακολουθήσουν να παίρνουν δάνεια από τις Τράπεζες. Με λίγα λόγια , αν δεν τα ξεχρεώσουν αυτοί θα τα ξεχρεώσετε εσείς.
Όλα αυτά δείχνουν την  αδυναμία τους να αναλάβουν τη χώρα σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο!
Είχαν κάνει τόσα σκάνδαλα που δεν μπορούν να αποτυπωθούν  σε χαρτί κι εσείς παρόλα αυτά, μόνο και μόνο επειδή σας είχαν υποσχεθεί  μόνιμη θέση εργασίας, τους ψηφίζετε ανελλιπώς.
Πλέον, οι θέσεις εργασίας έχουν μειωθεί κατά 50% κι εσείς  ελπίζετε πως αν βγει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα βρουν σε όλους σας δουλειά.
Είστε γελασμένοι και  δυστυχώς συμπαρασύρετε και άλλους συμπολίτες σας σε χειρότερη κατάσταση  βιοπορισμού.
Επειδή η χώρα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν πουληθεί, οι οικονομικοί δολοφόνοι του ΔΝΤ έχουν πλέον βγει από το καβούκι τους και όποιος από τους πρωθυπουργούς δεν συμβάλλει στην εξαθλίωση της χώρας θα αντιμετωπίσει τον θάνατο, αλλιώς θα ανταμειφθεί πολύ καλά όπως ανταμείφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Είναι σίγουροι πως  θα βγει ο Αντώνης Σαμαράς, όπως ήταν τότε σίγουροι πως θα βγει ο Παπανδρέου.
Έχουν προετοιμαστεί  κατάλληλα και ο Αντώνης Σαμαράς  γνωρίζει πως θα γίνει πλούσιος αν γίνει πρωθυπουργός για μια εβδομάδα.
Ποιος θέλει να πάρει  στις πλάτες του την χρεοκοπία  της χώρας; Αν τα δυο αυτά κόμματα συνεχίσουν να εκλέγονται θα εξακολουθούν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο και θα ξεπουλάνε τη χώρα γεμίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
«Να καταργηθεί το βουλευτικό άσυλο»
Να δώσετε έμφαση στο βουλευτικό άσυλο! Σας κατάργησαν το φοιτητικό άσυλο. Δώστε μάχη για να καταργηθεί και το βουλευτικό άσυλο.
Αν δεν αλλάξει  αυτός ο νομος θα ξεπουλάνε  την χώρα σας χωρίς να έχουν  καμία ευθύνη!
Είστε η χώρα που  δημιούργησε τη δημοκρατία. Δημοκρατία δεν είναι να εκλέγεται ένα  κόμμα από πελατειακές σχέσεις αλλά από ιδεολογίες και ποιοτικά κατορθώματα.
Τι κατόρθωσαν τόσα χρόνια; 3 οικογένειες σας έφτασαν  στο χείλος του γκρεμού!
Έφτιαξαν νόμους που ευνοούσαν τους επιχειρηματίες και μετά ξαφνικά γεμίσατε επιχειρηματίες. Στο εμπορικό δίκαιο υπάρχει νόμος που απαγορεύει την κατάσχεση κινητών ακινήτων σε περίπτωση πτώχευσης της Ανώνυμης Εταιρίας ή της Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης. Αμέσως, συγχωριανοί τους, γνωστοί τους, ακόμα και οι ίδιοι, έγιναν «επιχειρηματίες» και έπαιρναν κρατικές επιχορηγήσεις εκατομμυρίων από το δημόσιο και αντί να τα χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους έχτιζαν σπίτια στην Εκάλη, αγόραζαν πόρσε, και όταν πλησίαζε η στιγμή της πληρωμής, κήρυτταν πτώχευση και έμεναν με όλα τα παραπάνω!
Όλα αυτά τα χρόνια οι βουλευτές και οι επιχειρηματίες κατάθεταν τα χρήματα σε τράπεζες της Ελβετίας και περίμεναν να έρθει η ώρα της καταστροφής για να αγοράσουν τα σπίτια σας σε εξευτελιστική τιμή.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφοι και μεγαλοτραπεζίτες ποντάρουν στη χρεοκοπία της χώρας σας για να έρθουν να αγοράσουν τα πάντα μόλις αλλάξει η ισοτιμία του ευρώ με τη «νέα δραχμή»! Η ισοτιμία αυτή θα είναι τεράστια και κάθε 1.000 ευρώ θα αντιστοιχίζονται με 10 ή 20.000 ευρώ της νέας αυτής δραχμής.
Το 2000 που αλλάξατε το νόμισμά σας είχατε την εντύπωση πως υπήρχαν άφθονα χρήματα, και από εκείνη τη στιγμή όλοι παίρνατε δάνεια για να αγοράσετε ακριβά αυτοκίνητα, σπίτια, σκάφη, ακόμη και για να πάτε διακοπές.
Και αυτό γιατί ανταγωνιζόσασταν τους κλέφτες τους επιχειρηματίες που λήστευαν το κράτος, δηλαδή τα δικά σας χρήματα – τα χρήματα που πληρώνετε με φόρους.
Καταφέρατε να είστε  η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε πωλήσεις Porche Cayenne και αυτό σας ικανοποιούσε.
«Είμαστε οι Ανώνυμοι, να μας φοβάστε»
Πάντα κάλυπταν τα σκάνδαλα των κομμάτων και ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό σας η έννοια της προπαγάνδας ή ότι τα κόμματα τους χρημάτιζαν για να μην αποκαλύψουν απατεωνιές.
Ξέρετε πλέον πως  όσοι κυκλοφορούν στο δρόμο με ακριβά αυτοκίνητα, φαίνονται σαν  το μαύρο πρόβατο πως είναι αυτοί που έχουν κατακρεουργήσει το δημόσιο χρήμα, είτε με φοροδιαφυγές, είτε με διακίνηση λαθρομεταναστών, είτε με εταιρικές επιχορηγήσεις είτε επειδή δεν έκοβαν αποδείξεις.
Πληρώνετε τόσους φόρους πλέον και δεν σας έχει περάσει  ποτέ από το μυαλό το τι καταστροφή προκαλείτε στην οικονομία σας όταν δεν ζητάτε απόδειξη για προϊόντα αξίας μικρότερης ακόμη και από 1 ευρώ! Πόσο μάλλον η περίπτωση για πολύ μεγαλύτερες αξίες.
Αν δεν τα πληρώσουν  αυτοί θα τα πληρώσετε εσείς! Καταλάβετέ το!
Αυτοί που έχουν πάρει δάνεια και αγόραζαν ακριβά αυτοκίνητα, μετά την αύξηση της βενζίνης, τους φόρους, τα χαράτσια, τα τέλη κυκλοφορίας τα πούλησαν όλοι σε επιχειρηματίες και σε μάντρες, ή τους τις πήραν πίσω οι τράπεζες επειδή δεν είχαν χρήματα να τις ξεχρεώσουν.
Πλέον, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν στους δρόμους και προκαλούν με τα χρήματά τους.
Εκδικηθείτε τους για  να αναγκαστούν να επιστρέψουν τα χρήματα από την Ελβετία και  να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε.
Αν δεν τα πληρώσουν  αυτοί που πρέπει θα τα πληρώσετε εσείς με έκτακτες εισφορές, επιπλέον φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων!
Αλλάξτε τη γνώμη  σας για τους λαθρομετανάστες! Μη τους δίνετε χρήματα μέχρι να καταλάβουν το πρόβλημα της χώρας και να φύγουν από μόνοι τους.
Όσο τους δίνετε δεν  μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν την επιστροφή τους.
Σταματήστε να ψηφίζετε ληστές! Ακόμη κι εσείς που σας  έχουν υποσχεθεί θέση εργασίας. Έχουν  απομείνει τόσες λίγες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα που δεν «χωράτε» όλοι!
Καταστρέψτε τους πλούσιους! Και ψυχικά και υλικά! Δεν είναι πλούσιοι! Είναι ληστές δικών σας χρημάτων!
Συζητήστε μεταξύ σας  σε blogs! Μπορείτε να το κάνετε μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος ΑCTA. Ο νόμος αυτός σε λίγους μήνες θα σας απαγορεύει να εκφραστείτε, όπως απαγορεύει ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες ο αντίστοιχος νόμος SOPA.
Θα ψηφίζουν ότι  θέλουν στη βουλή και δεν θα έχετε το δικαίωμα να διαδηλώσετε  ούτε να εκφράσετε τις απόψεις  σας μέσω ίντερνετ. Θα διώκεστε ποινικά! Ψάξτε για τον συγκεκριμένο νόμο.
Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Να μας  περιμένετε.


thousandnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: