ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.12

Προ των πυλών ο ανασχηματισμός? Ανοικτή επιστολή



Ανοικτή επιστολή 


Προς: κ.κ. Πρωθυπουργόν της Ελλάδος, 
Κοιν.: Εντεταλμένον Επίτροπον της Τρόικα 


Κύριοι,
εάν πλέον αποφασίσετε (μαζί με εκείνους που σας καθοδηγούν φυσικά) να κάνετε σε ανασχηματισμό, 



Παρακαλούμε να μην επαναλάβετε λάθη και επιλογές του παρελθόντος, όπως:


1. Να έχετε τέσσερις υπουργούς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!!!!



2. Να διατηρήσετε δύο αντιπροέδρους, οι οποίοι μάλιστα τίποτε δεν προσέφεραν ούτε & πρόκειται να ωφελήσουν.


3. Να διαθέτετε τρεις υπουργούς πολιτισμού, δεκάδες Γενικούς Γραμματείς & από 15 με 20 συνεργάτες, που συνήθως "τακτοποιεί" & "βολεύει" ο καθένας σας στον αυλόγυρό του, (δεν αμελούμε ότι εσείς, κακώς, διαθέτετε πολύ περισσότερους) καθώς ο λαός δεν ανέχεται πλέον, στο κουφάρι μιας χρεοκοπημένης χώρας, να το γλεντάνε τόσοι υψηλόμισθοι κρατικοδίαιτοι ...."σωτήρες". 
Δυστυχώς δικαιώσατε τον Κ.Μάρξ όταν έλεγε "Η σύγχρονη κοινωνία παράγει πολλά χρήσιμα πράγματα & πολλούς άχρηστους ανθρώπους"...


4. Ενώ έχετε εξουθενώσει τον "κυρίαρχο" λαό με τις περικοπές μισθών & συντάξεων, απολύετε χιλιάδες εργαζόμενων & βγάζετε στην εφεδρεία μερικές ακόμη χιλιάδες, στην υπο... ανασχηματισμό μεταβατική Κυβέρνηση σας μην ορίσετε υπουργοποιημένους σωτήρες περισσότερους από εκείνους που διαθέτουν τα υπόλοιπα... PIGS.


5. Μην αμελήσετε πάλι, έστω για πρώτη & ύστατη φορά, να προτάξετε το Εθνικό συμφέρον, το οποίο όλοι σας αποδείξατε ότι δεν σας αφορά, αντί εκείνου των τοκογλύφων δανειστών μας.



6. Έχετε πείσει & τον πλέον καλόπιστο οπαδό σας, ότι η λιτότητα, οι περικοπές, οι απολύσεις & τα μέτρα, είναι μόνο για τον .... "κυρίαρχο" λαό, τον οποίον αδυνατείτε να πείσετε για την αναγκαιότητα & την αποτελεσματικότητα τους, ιδιαίτερα όταν τα μέτρα αυτά δεν αρχίζουν από εσάς, ενώ οι περισσότεροι των εξειδικευμένων κοντυλοφόρων ποιούν την νήσσαν ή αποπροσανατολίζουν το πόπολο ή το τρομοκρατούν με σαχλαμάρες & σκοπιμότητες!! 

7. Δοκιμάστε, για μια έστω φορά, να προσαρμόσετε  το μέγεθος του κράτους στην οικονομική του ικανότητα & αντοχή, αρχίζοντας από τους εσάς τους εθνοπατέρες μας τους εθνοσωτήρες!!!


8. Αφού οι λογιστές της Τρόικα & οι μέντορες τους, δεν άρχισαν, σκοπίμως φαντάζομαι, τις περικοπές από τα κόμματα, τους βουλευτές, τους υπουργούς, τα προνόμια, τους μισθούς τους, ώστε να αντιληφθεί ο Έλληνας όσο & οι ξένοι, ότι πράγματι κόπτεσθε & ενεργείτε βάση σχεδίου, για το Εθνικό συμφέρον & εφαρμόζετε την δυσβάστακτη οικονομική πολιτική.... πρώτοι εσείς. 


9. Κανένας δεν ντράπηκε όταν τα κόμματα, για την κομματική τους προπαγάνδα, με την οποία βούλιαξαν την Ελλάδα σε μια πρωτόγνωρη χρεοκοπία, συνεχίζουν να αρμέγουν τα κρατικά ταμεία. Αυτές τις ζοφερές ημέρες, που οι έλληνες οδεύουν καθημερινά προς την ανεργία και τη φτώχεια (χωρίς καμιά εκλογική νομιμοποίηση) στη βουλή, τα κόμματα συζήτησαν και αποφάσισαν ακόμη να απομυζούν το άδειο δημόσιο ταμείο του λαού, για να τα δίνουν σε εκείνους που τα λιβανίζουν,  & τους παλαμοκρουστές τους.


Κύριε Πρωθυπουργέ,
Δώστε σε όλους, εντός & εκτός επικράτειας, την εντύπωση ότι ειλικρινώς θυμάστε κάτι από τα έργα & τα λόγια του ιδρυτή του σύγχρονου ελληνικού κράτους, Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος σε ανάλογες δύσκολες εποχές διακύρηττε...


«........Ελπίζω ότι όσοι εξ΄ υμών συμμετάσχουν εις την κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μετ΄ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατό να λαμβάνουν μισθούς ανάλογους με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ΄ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η κυβέρνησις εις την εξουσίαν της»..... Εκτός κι αν ανησυχείτε ότι θα έχετε το τέλος του!


Κύριε Πρωθυπουργέ,


Η ιστορία δεν γράφεται από τους ηττημένους αλλά από τους νικητές & φοβόμαστε ότι ο Ελληνικός θα ανήκει στους πρώτους &.... τέλος, για εσάς το επισημαίνουμε, μην λησμονείτε ότι η νίκη έχει πολλούς πατέρες, η ήττα είναι κατά κανόνα ορφανή.


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: