ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.12

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ (ΕΛ.ΑΣ) ΞΑΝΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

Οι αστυνομικοί επικήρυξαν την τρόικα













Συγκέντρωση έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) πραγματοποίησαν αστυνομικοί με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ). Στη συνέχεια συμμετείχαν στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας, η οποία κατέληξε έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη λεωφόρο Β. Σοφίας, όπου και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Προτού καταλήξουν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έκαναν μια στάση κι έξω από το Χίλτον, όπου διαμένουν οι αξιωματούχοι της τρόικας, όπου παρέδωσαν συμβολικά ανάλογο ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γενικός γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Βασίλης Κωνσταντόπουλος δήλωσε πως «τα αιτήματά μας είναι τόσο οικονομικά όσο και θεσμικά. Σε οικονομικό επίπεδο αυτό που τονίζουμε είναι ότι δεν αντέχουμε άλλες περικοπές στους μισθούς μας. Ήδη, ως τώρα έχουμε μισθολογικές απώλειες πάνω από 30%, που ισοδυναμούν με 300 έως 500 ευρώ και οποιαδήποτε νέα απώλεια εισοδήματος θα οδηγήσει τους συναδέλφους σε εξαθλίωση. Ακόμα ζητάμε να έχουμε και εμείς το δικαίωμα στη διαμαρτυρία που θα μπορεί να εκφραστεί και με κάποια μορφή απεργίας, με τέτοιο τρόπο βεβαίως που δεν θα προκαλεί οποιαδήποτε επιχειρησιακή έλλειψη».

Οι αστυνομικοί, αφού ολοκλήρωσαν την πορεία τους στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου κι εκεί εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Με επιστολή του, οι συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσαν ότι επικήρυξαν την τρόικα και πως θα ζητήσουν να συλληφθούν τα μέλη της, και μάλιστα να εκδοθούν άμεσα τα εντάλματα σύλληψης - να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για παραβάσεις του ποινικού κώδικα, για εκβίαση, για κατάργηση ή και συρρίκνωση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αθήνα 9 Φεβρουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:200/2/76η

Προς εκπροσώπους: Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σερβάζ Ντερόουζ
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Πόουλ Τόμσεν
Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας κ. Κλάουζ Μαζούχ

Κύριοι,

Το Διευρυμένο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους από όλες τις Οργανώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Χώρας κατά τις εργασίες του χθες 8/2/2012 και σήμερα 9/2/2012 αποφάσισε ομόφωνα να απευθυνθεί σ' εσάς και να σας επισημαίνει τα ακόλουθα:

Εδώ και δυο χρόνια, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, σας έχει προειδοποιήσει ότι με την πολιτική που υπαγορεύετε και απαιτείτε να εφαρμοστεί «με το πιστόλι στον κρόταφο», τινάζεται στον αέρα η κοινωνική συνοχή και πεθαίνει κάθε ελπίδα ανάταξης της ελληνικής οικονομίας.

Έγκαιρα, με παραστάσεις διαμαρτυρίας μας στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις Πρεσβείες της Γερμανίας και της Γαλλίας, εκδηλώσαμε την κάθετη αντίθεσή μας σε κάθε μέτρο και πολιτική που προσβάλλει το φιλότιμο και τις δημοκρατικές ευαισθησίες του λαού μας.

Σας προειδοποιήσαμε ότι αρνούμαστε να βρεθούμε απέναντι στους γονείς, στα αδέρφια, στα παιδιά μας, σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας.

Όλοι μας ζητούμε προγραμματικές πολιτικές που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού και όλων ημών που πλέον διαβιούμε κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Τα συμφέροντα των δανειστών των τοκογλυφικών δανείων και των κεφαλαιούχων που εποφθαλμιούν τον εθνικό μας πλούτο, δεν μπορεί με κανένα κανόνα δικαίου να τίθενται σε προτεραιότητα έναντι των καθημερινών στοιχειωδών αναγκών του λαού. Πέραν τούτου, η προτεραιότητα της επιβίωσης των πολιτών ενός έθνους, έχει νομολογηθεί διεθνώς ότι είναι προτεραιότητα όχι μόνο της εγχώριας πολιτικής, αλλά και της διεθνούς κοινότητας. Εξάλλου, δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε η πλειοψηφία του λαού που βρίσκεται στην ίδια μοίρα, αυτοί που προκαλέσαμε την κρίση.

Επειδή, ωστόσο, διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά, ότι συνεχίζετε την ίδια καταστροφική για όλους μας πολιτική, θέλουμε να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε να μας βάλετε να σκοτωθούμε με τα αδέρφια μας.

Σας προειδοποιούμε ως νόμιμοι εκπρόσωποι των Ελλήνων αστυνομικών ότι θα απαιτήσουμε να εκδοθούν άμεσα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα εντάλματα σύλληψής σας για σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, με την αυτόφωρη διαδικασία, σύμφωνα με ειδικές διατάξεις του ελληνικού ποινικού νόμου, όπως είναι η εκβίαση, η συγκεκαλυμμένη προώθηση κατάργησης ή συρρίκνωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και της εθνικής κυριαρχίας, η προσβολή άλλων ουσιωδών εννόμων αγαθών του ελληνικού λαού κλπ.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.Α.Σ.Υ.

Ο πρόεδρος
Φωτόπουλος Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας
Λάζος Παναγιώτης

Οι αστυνομικοί συζήτησαν κι άλλους τρόπους αντίδρασης, όπως για παράδειγμα, να απέχουν από την επίδοση των δικόγραφων.



ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ : Μα τι υποκρισία είναι αυτή που διακρίνει την ΕΛ.ΑΣ??? Σήμερα που θίχθηκαν τα μισθοδοτικά τους, είδαν το φως το αληθινόν και έλαβαν πνεύμα επουράνιο ώστε να διαγνώσουν ότι το Ελληνικό Σύνταγμα στο οποίο ενώπιον θεού έχουν ορκιστεί "υποτακτικά" να φυλάτουν, έχει καταλυθεί από τους Τροικανούς εντολείς των Κατακτητών της χώρας!!   Σήμερα που ο μισθός τους από τρεις και εξήντα παίρνουνε και τον κόσμο δέρνουνε όπως λέει και το ποιηματάκι θα γίνει δυό και εξήντα , ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.  Είπαν να λάβουν πρωτοβουλία μπας και κερδίσουν την λαοφιλία που είχαν απωλέσει λόγω του ξυλοφορτώματος που προσέφεραν στον αντιστεκόμενο ελληνικό λαό ....ο οποίος πάλεβε για δημοκρατία ελευθερία κοινωνική δικαιοσύνη και αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας!!!....
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ

ΣΣ: Στοίχημα ότι θα τους δώσουν λίγα ψίχουλα και θα βάλουν πάλι σε ετοιμότητα τα Γκλομπ τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: