ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.12

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΧΟΥΝΤΑ - Κόπηκε η εκπομπή Καζάκη - Κακλαμάνου


 Υπέβαλαν την παραίτησή τους από την εκπομπή ΑΕ και το ράδιο 9 και έδωσαν ραντεβού σε κοινό ανακοινωθέν την Κυριακή ώρα 17:00 στο Άγαλμα του Κολοκοτρώνη!!!
Το κοινό ανακοινωθέςν έχει ως εξής 
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ  Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΡΑΔΙΟ 9

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά και τώρα ποιός θα κάνει την "πορτοκαλί επανάσταση" για την "απελευθέρωση" της Ελλάδας και την προσάρτησή της στην αποκλειστική κυριότητα της αμερικάνικης ηγεμονίας;
Υπάρχει βέβαια ο άλλος πρώην συνεταίρος στο PROJECT πορτοκαλι επανασταση, η ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ, αλλά δεν τσιμπάνε ούτε τα σαφρίδια.
Εκείνο που δεν κατάλαβα ακόμα είναι τι θέλει ο Γλέζος με όλα αυτά τα σκύβαλα, γιατί δεν νομίζω να συμμερίζεται ούτε το Θεοδωράκη όυτε τον Καζάκη, ούτε και τους αρχιτέκτονες των πορτοκαλί επανασυασεων, αλλά τότε θα πρέπει να γέρασε τόσο που να μην ξεχωρίζει
την αμρση δημοκρατία από την πρακτοροκρατία.
Άντε και όπου να 'ναι θα ξανβγούν τα λαϊκά ποτάμια στους δρόμους και στις πλατείες για να ξεμαγαρίσουν τον τόπο από την κεφαλαιοκρατία και τους αριστεροδέξιους παρδαλούς παρατρτεχάμενους της.
Όσοιπίστεψαν πως το κίνημα της Πλατείας έσβησε σε λίγο θα τρίβουν τα μάτιοα τους.
Θα ξαναγυρίσουμε σύντομα στις Πλατείες, όχι όμως ως αγανακτισμένοι, αλλά ως κοινωνικη επανάσταση για την άμεση δημοκρατία
Χρεμύλος