ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.12

Μαν. Κεφαλογιάννης: Επιστροφή με την ουρά στα σκέλια


mankefalog
«Εντάξει έκανες το κομμάτι σου αλλά τώρα άφησε τις τζάμπα μαγκιές και γύρνα πίσω» φέρεται να είπε κορυφαίος οικονομικός παράγοντας της χώρας στον βουλευτή Ηρακλείου Μανόλη Κεφαλογιάννη, εξαναγκάζοντάς τον με αυτόν τον τρόπο να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία παρά την απουσία του στην ψηφοφορία της Βουλής για το μνημόνιο 2.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του diktionews.gr ο Μανόλης τόλμησε να ψελλίσει αν θα τον δεχτεί πίσω ο Σαμαράς. Και ο κορυφαίος οικονομικός παράγοντας του πρόσθεσε με το σκαιό ύφος που τον διακρίνει όταν θυμώνει: «Ας τολμήσει να κάνει κι αλλιώς».
Μια και δυο λοιπόν ο Μανόλης άρχισε να... αντιστρέφει το κλίμα. Ήδη έχουν φτάσει στον πρόεδρο της ΝΔ επιστολές όλων των μελών της Νομαρχιακής Ηρακλείου αλλά και πολλών πολιτευτών σήμερα του κόμματος.
Οι τελευταίοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι αν ο Μανόλης δεν γυρίσει στο κόμμα δεν θα είναι υποψήφιοι στο νομό και θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τη στελέχωση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου.
Από την άλλη πλευρά, το diktionews.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο γόνος της μεγάλης πολιτικής οικογένειας άρχισε να διαδίδει ότι αυτός ήταν στη Βουλή – εθεάθη στον διάδρομο του εντευκτηρίου – την ώρα της ψηφοφορίας ώστε αν κάτι πήγαινε στραβά και όλα θα κρίνονταν από τη δική του ψήφο, να έμπαινε και να ψήφιζε «ναι».
Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά και ο Μανόλης σε λίγες ημέρες θα είναι και πάλι «γαλάζιος» με τη βούλα. Νάναι καλά δηλαδή ο κορυφαίος οικονομικός παράγοντας που έβαλε στις θέσεις τους και τον πρόεδρο και τον βουλευτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: