ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.12

Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ "ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ"??

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι η κυβέρνηση της τρικομματικής στήριξης της οργανώνει ημέρες  Οκτωβρίου του '61!! εν όψη των δρομολογούμενων εθνικών εκλογών όποτε αυτές και αν γίνουν!!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι  η 'φήμη'  είναι ευφυολόγημα κάποιων ψιττακών αλλά όπως 'λένε" και  οι διακινητές της φήμης….. δηλώνουν την μη συμμετοχή τους στην ΙΔΕΑ!! …. ΚΑΠΟΙΩΝ ….εκ της εγχώριας τρόικας για Διεξαγωγή εκλογών πλαστού αποτελέσματος έχοντας ως δεδομένο την ήδη τεταμένη κατάσταση της κοινωνίας η οποία σίγουρα θα εκφραστεί βίαια ΑΝ τοποθετηθεί το 'κερασάκι' στην τούρτα των άνομων και αντισυνταγματικών αποφάσεων που έχουν λάβει οι ταγοί εδώ και 20 μήνες !!


ΣΣ: ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 9 ..... ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΘΕΙ Η ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ '61...
ακούστε την εκπομπή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: