ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.12

Αν ο Καμμένος λέει φασίστες τον "Κωλοτούμπα" και τον "ξυλοκόπο" τότε μάλλον πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για εταιρείες ενοικίασης ελικοπτέρων!


Καμμένος: 
"Φασίστας ο Καρατζαφέρης και ο Βορίδης"

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Κύριοι Bουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,
Είναι εγκληματικό να συνεχίζετε να στηρίζετε αυτήν την άθλια συγκυβέρνηση , στα σχέδια της να εξαθλίωσει την κοινωνία προς χάρη των δανειστών οικονομικών δολοφόνων, ΔΝΤ και τραπεζών.
Κυβέρνηση που δεν έχει νομιμοποίηση από το λαό να ψηφίζει συνθήκες και να δεσμεύει τη χώρα. 
Είναι δοτή χωρίς λαική εντολή, με δεκανίκι φασίστες τύπου Καρατζαφέρη και Βορίδη.
Αν οι βουλευτές και εσείς προσωπικά βάλετε την υπογραφή σας στην νέα δανειακή σύμβαση για να πάρουμε νέα δάνεια , τα οποία βάζουν ταφόπλακα στην ελευθερία και εξοντώνουν οικονομικά την πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας για τις επόμενες γεννέες, είστε εγκληματικά συνυπεύθυνος και υπόλογος στις πράξεις προδοσίας κατά του Εθνους και θα λογοδοτήσετε ο καθένας ξεχωριστά.
Εχετε βαρύτατες ευθύνες ως μέρος του πολιτικού σύστηματος που διαχειριστήκατε εξουσία με τρόπο διεφθαρμένο , κατασπαταλήσατε δημόσιο χρήμα για ίδιο όφελος και εξυπηρέτηση των κομματικών πρακτικών σας.
Συνεχίζετε και σήμερα να αμοίβεστε εξόχως προκλητικά, να συντηρείτε ένα παρασιτικό κομματικό κράτος εις βάρος των πολιτών για να ελέγχετε τους μηχανισμούς, ενώ στηρίζετε μια κυβέρνηση που...
παίρνει μετρα που φέρνουν σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνες ,χωρίς αντίκρισμα.
Τα μέτρα που προτείνουν η Τροικα για τον ιδιωτικό τομέα, για μείωση στον κατώτατο μισθό και περικοπές 13 και 14 μισθού, είναι αυτοκτονικό για όσους γνωρίζουν έστω και στοιχειώδη οικονομικά. Τρανή απόδειξη οτι όσα μέτρα περικοπών πάρθηκαν με το Μεσοπρόθεσμό και τον Εφαρμοστικό δεν είχαν πρακτικό αποτέλεσμα ουτε πιαστηκαν οι στόχοι για μείωση Ελλειμάτων και επιβράδυνση της ύφεσης.
Τι δουλειά έχετε να πειράξετε τον ιδιωτικό τομέα, όταν το πρόβλημα της χώρας είναι η σπατάλη και ο αναποτελεσματικός δημόσιος τομέας? Για να γίνουμε Βουλγαρία και Αλβανία της Ευρώπης?
ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ.
Στηρίξτε μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο Τομέα, σταματήστε επιτέλους την οικογενειοκρατία , τον κομματισμό και τον κρατικοδίατο συνδικαλισμό.
Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
-Το κράτος μας έχει χρεοκοπησει και το γνωρίζουμε όλοι.
Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο την εντός Ευρωζώνης χρεοκοπίας μας , γιατι θα συμπαρασύρει και τις δικές τους τράπεζες. Βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και το γνωρίζουν.
-Η μόνη πραγματική σωτηρία μας είναι να απειλήσουμε και αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών των €14δις για τα ομόλογα που λήγουν στις 20 Μαρτίου 2012 και να διαπραγματευτούμε με την ΕΚΤ και μέσω του EFSF να προχωρήσουν στην επανακεφαλαιοπηση των τραπεζών.
-Να διαγραφεί το χρέος σε πραγματικά νούμερα κάτω από το 100% του ΑΕΠ σήμερα. Το σενάριο για χρέος 120% του ΑΕΠ έως το 2020 με το σημερινό κούρεμα δεν είναι επιτευξιμο σε καμμια περίπτωση.
Ποιος αστείος πιστεύει οτι θα έχουμε τέτοια πρωτογενή πλεονάσματα και αύξηση του ΑΕΠ τα επόμενα χρόνια?
Ποια άλλη χώρα με τετοια ύφεση το έχει καταφέρει?
-Το διεθνές δίκαιο δίνει τη δυνατότητα σε ένα κράτος να δηλώσει κατασταση έκτακτης αναγκης ( State of necessity ) για να μην πληρώσει κάποιες απο τις υποχρεώσεις του.
- Ας συνειδητοποιησουν οι Ευρωπαίοι οτι έχουν βαρύτατες ευθύνες και εκείνοι για την υπερχρέωση της χώρας. Τα δικά τους όπλα αγοράζαμε τόσα χρόνια. Οι δικές τους εταιρείες είναι μπλεγμένες σε σκάνδαλα με μίζες στο Ελληνικό δήμόσιο.
Πρέπει να το αναδείξουμε Διεθνως οτι είναι και εκείνοι ένοχοι!
Η δανειακή σύμβαση και τα αναγκαστικά μέτρα που ήδη επιβάλλουν η Τροικα και το ΔΝΤ ήδη εξαθλιώνουν τους πολίτες και είναι σίγουρο οτι θα φέρουν βαθειά φτώχεια.
Το ξεπούλημα των εθνικών πόρων, και η δηθεν ιδιωτικοποίηση περιουσίας σε τιμές Αφρικής , θα αλώσουν το Ελληνικό Κράτος. Θα γινουμε προτεκτοράτο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.
Θελουμε η χώρα να ξεβρωμίσει απο τα λαμόγια πολιτικούς, καναλάρχες-εκδότες, εργολάβους και δικαστές.
ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: