ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.12

Ο πολιτικός απατεώνας Γ. Κουτρουμάνης (Βίντεο)

Το video που... καίει τον Κουτρουμάνη!

 Με αφορμή τον έντονο διάλογο που έγινε σήμερα στην βουλή μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Γιώργου Κουτρουμάνη (ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Εργασίας) φτιάξαμε ένα βιντεάκι. Θυμίζουμε τι έλεγε προεκλογικά ο πολιτικός απατεώνας Γ. Κουτρουμάνης ζητώντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, τι εφάρμοσε όταν βρέθηκε σε υπουργικό θώκο και αποσπάσματα από την αντιπαράθεση που είχε σήμερα (προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα) με τον Αλέξη Τσίπρα στην βουλή.

Η ιστορία … εκδικείται 
και μάλιστα με τον πιο άσχημο τρόπο τον υπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη. 
Την ώρα που οι άνεργοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα ανεπίσημα δείχνουν να φτάνουμε στα δύο εκατομμύρια ανέργων. 
Την ώρα που οι άστεγοι στη χώρα ξεπερνούν τους 20.000 και χιλιάδες Ελλήνων περιμένουν στην ουρά για το συσσίτιο. 
Την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις συρρικνώνονται και φτάνουν τα 300 και 400 ευρώ, ο κ. Κουτρουμάνης αφού συμφώνησε σε όλα, δηλώνει τώρα ότι δεν θέλει να είναι υπουργός γιατί είναι μια δύσκολη πολιτική και οικονομική στιγμή για...
τη χώρα. 
Το προεκλογικό του σποτάκι όπου καταγράφονται όλα όσα υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό ζητώντας την ψήφο του είναι χαρακτηριστικό για τα όσα … ξέχασε στην πορεία ο κ. Κουτρουμάνης.
 


αιχμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: