ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.12

Ο ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....


 
Για την κωλοτούμπα της καριέρας του, είναι έτοιμος ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως αποκαλύπτει ο στενός του συνεργάτης, Γιάννης Μιχελάκης, ψηφίζοντας το νέο μνημόνιο.
Προσέξτε το οξύμωρο: Η Ντόρα, διεγράφη γιατί ψήφισε το πρώτο μνημόνιο. Οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με τον πρόεδρο τους που θα υπογράψουν το μνημόνιο 2, ποιος θα τους διαγράψει;
Το ερώτημα είναι ρητορικό. Κι αυτό γιατί όλους αυτούς τους… αρτίστες του γαλάζιου τσίρκου θα τους διαγράψουν οι πολίτες και είναι σίγουρο πως θα μείνουν στην ιστορία για τις κωλοτούμπες τους.
Τι αποκάλυψε λοιπόν ο Μιχελάκης; «Θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία στην ΚΟ της ΝΔ αν υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι θα αντιδράσουν στο νέο πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς» δήλωσε με κυνικότητα, σε συνέντευξή του στη Real News.
Κατά τα λοιπά συνεχίζεται το δούλεμα του λαού.
Ο Μιχελάκης επαναλαμβάνει το… γαλάζιο θεώρημα πως υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης από τη νέα κυβέρνηση.
 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ... Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!!

 ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!! ... ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΜΩΝΩΝ !!

ΦΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: