ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.2.12

Νέα πρόκληση των γερμανών. Ζητούν ...εξηγήσεις από τον Φ. Πετσάλνικο!

Σε μία νέα απαράδεκτη παρέμβαση θεσμικού επιπέδου, και σίγουρα όχι την τελευταία, προχώρησε σήμερα η Γερμανία.
Επαναλαμβάνοντας ότι είναι «εις εκ των δανειστών μας», ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ, εξηγήσεις για την υπόθεση με τους έλληνες βουλευτές που έχουν μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό.

Μία μόλις ημέρα μετά την......
έγκριση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το γερμανικό κοινοβούλιο, ο πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ελληνικής Βουλής και σαν να απευθύνεται σε ομοσπονδιακό κρατίδιο της χώρας του, ζήτησε διευκρινίσεις για τα λεγόμενα του κ. Βενιζέλου αναφορικά με τη λίστα των πολιτικών που έστειλαν στο εξωτερικό εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ και την οποία, θυμίζουμε πως ο Υπουργός Οικονομικών έστειλε προς διερεύνηση στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες.

Μάλιστα το εριστικότερο της όλης ενέργειας από την πλευρά της Bundestag και του κ. Νόρμπερτ Λάμερτ, είναι ότι το πρώτο που επισημαίνει τεχνηέντως σε αυτή την επιστολή, είναι η …βοήθεια που παρέχει η Γερμανία προς την Ελλάδα και ύστερα ακολουθεί το… ευγενικά διατυπωμένο αίτημα.

«Θα ήμουν ευγνώμων», σημειώνει χαρακτηριστικά, «για κάθε επισήμανση με την οποία θα μπορούσα να αντικρούσω την σύγχυση που επικρατεί γύρω από αυτό το θέμα στη Γερμανία».

Ο Φ. Πετσάλνικος ερωτηθείς από δημοσιογράφους δήλωσε, πάντως ότι μέχρι αύριο θα στείλει απαντητική επιστολή στον κ. Λάμπερτ μέσω της οποίας θα του εξηγεί ότι στην Ελλάδα υπάρχει νομοθεσία που προβλέπει την ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής αλλά και ελεγκτικοί μηχανισμοί. Σχολίασε επίσης ότι δεν διέκρινε ο ίδιος ειρωνική διάθεση εκ μέρους του κ. Λάμερτ κι ότι πρόκειται για έναν σοβαρό πολιτικό που αρκετές φορές έχει πάρει θέσεις υπέρ της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Βουλής δεν παρέλειψε πάντως να αφήσει αιχμές κατά του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ. Νικολούδη αφού ούτε τον Μάιο εστάλη το έμβασμα, ούτε σε ευρώ ήταν τα χρήματα ούτε αφορούσαν πολιτικό πρόσωπο. «Όταν μιλάμε θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε».

http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: