ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.12

Αύριο στο διαδίκτυο η ιδρυτική διακήρυξη Καμμένου και το όνομα του κόμματος


Την ιδρυτική διακήρυξη και το όνομα της νέας πολιτικής κίνησης που προετοιμάζει εδώ και καιρό θα παρουσιάσει αύριο το πρωί μέσω διαδικτύου ο Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr , η διακήρυξη θα περιλαμβάνει εκτός από το όνομα του νέου σχηματισμού και τις βασικές θέσεις του ενώ σε πρώτη φάση δεν θα υπάρχουν υπογραφές της διακήρυξης ούτε από τον κ. Καμμένο ούτε από κάποιον άλλων βουλευτή η στέλεχος που θα στοιχηθεί στην προσπάθεια αυτή.
Με την δημοσιοποίηση της διακήρυξης θα ξεκινήσει η διαδικασία της υπογραφής της από τους ενδιαφερόμενους σε όλη την Ελλάδα ενώ τόσο ο κ. Καμμένος όσο και τα υπόλοιπα γνωστά πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την κίνηση , θα ξεκινήσουν να δηλώνουν συμμετοχή από την επόμενη Τρίτη και μετά.
Πλην του κ. Καμμένου και του Γιάννη Μανώλη ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι θα συμμετέχει στο υπό διαμόρφωση νέο κόμμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ομάδα από τους διαγραμμένους βουλευτές της ΝΔ είναι έτοιμη να προσχωρήσει κι αυτό θα συμβεί επίσης από την επόμενη εβδομάδα.
Επίσης, στο νέο κόμμα θα μετέχουν στελέχη της ΝΔ από τον συνδικαλιστικό χώρο , από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πρόσωπα που δεν κινούνται ιδεολογικά στην Κεντροδεξιά αλλά, όπως λένε άνθρωποι που μετέχουν στην προσπάθεια, στο ευρύτερο πατριωτικό χώρο ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: