ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.12

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ!!

Δήλωση-διάγγελμα  απεύθυνε  στις 8 το βράδυ-την ώρα των τηλεοπτικών δελτίων ο Αντώνης Σαμαράς "ανοίγοντας"  στην ουσία την προεκλογική περίοδο!! Ο κ Σαμαράς αφού συμμετείχε και συνυπόγραψε τον ωμό ΒΙΑΣΜΟ της ελληνικής κοινωνίας αλλά και ως 'σαράφης' συναίνεσε στην "πώληση' της χώρας!!! Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ!!

ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ : Η 'σκυτάλη' της εξουσίας κατά τους επικυρίαρχους και κυβερνήτες του προτεκτοράτου  ΕΛΛΑΣ έχει αποφασιστεί να δοθεί στον έτερο ΑΠΑΤΕΩΝΑ και νεοταξίτη ΦΑΣΙΣΤΑ Σαμαρά προκειμένου συνεχίσει το έργο του απερχόμενου ΓΑΠ ο οποίος άνοιξε την κερκόπορτα της Χώρας.... ο ΑΝΤΩΝΗΣ απλά θα αναλάβει την ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Ο Σαμαράς στο διάγγελμα του ζήτησε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων στο πρόσωπο του και ζήτησε στις ερχόμενες εκλογές ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...
ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Αντώνη τέλος οι "κόρακες'..... Η  ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ.... και σου θυμίζουμε ότι την Κυριακή ανοίγει το τριώδιο ...... απλά σου απαντάμε ότι χορτάσαμε από ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ο ελληνικός λαός δεν θέλει πιρουέτες και Πιερότους .... ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ...

ΑΛΗΤΗ!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: