ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.12

Δημ. Αντωνίου: «ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» (λαική ρήσης) «Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»

«ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» (λαική ρήσης) 
«Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΡ
ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Του Δημ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ιατρού, κατ. Χαλκίδος
ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Στην καταγγελία μου αυτή δεν θα καταγγείλω ως εγκλήματα, ή έστω ως αντιδεολογική στάση, τις υπέρ του Μνημονίου «γνώμες» κι «εκτιμήσεις» που εκφέρουν η πλειονότητα των δημοσιογράφων του ηλεκτρονικού και εντύπου τύπου,
των Αθηνοκεντρικών και Πανελλήνιας κυκλοφορίας και εμβέλειας ΜΜΕ, διότι οι κρίσεις και απόψεις δεν μπορούν να ποινικοποιηθούν. Μπορώ όμως κι εγώ να  κρίνω και εκτιμήσω τις παραπάνω απόψεις των δημοσιογράφων, ως πράξεις τουλάχιστον αντι-δεολογικές, αλλά και –στα άκρα- ως συνιστώσες ίσως «προπαγάνδα υπέρ της εσχάτης προδοσίας της χώρας» κι ως εκ τούτου κι ως συνιστώσες –ίσως- παραβίαση του άρθρου 135 ΠΚ (περί προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας), που συνιστά κακούργημα, 2ο σε βαρύτητα μετά από αυτό της εσχάτης προδοσίας (ΠΚ 134).
Παραθέτω στο τέλος της αναφοράς μου αυτής, την επονομαζόμενη «λίστα της ντροπής», με τα ονόματα των δημοσιογράφων που υπερασπίζονται εθνικά ανάξια και απαράδεκτα το Μνημόνιο, τους ημεδαπούς προδότες και τους ξένους κατακτητές της Τρόικας, της λέξεως «ντροπής» αναφερομένης στους ύμνους των υπέρ της προδοσίας και κατοχής της χώρας μας.
Θα καταγγείλω όμως την αντιδεολογική –αν κι όχι εγκληματική- αποσιώπηση από τους ...
δημοσιογράφους, των Αθηνοκεντρικών και Πανελλήνιας κυκλοφορίας και εμβέλειας ΜΜΕ, ενός ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, το οποίο, ως εκ της φύσεώς του και της βαρύτητάς του, ΩΦΕΙΛΑΝ να το δημοσιοποιήσουν και να το καταστήσουν γνωστό στον Ελληνικό Λαό στον μέγιστο δυνατόν βαθμό, όπως αυτό επιβάλλει το Δημόσιο και Εθνικό Συμφέρον, ο νόμος (άρθρα 14-15, 86 Συντ., ΑΝ. 1092/1938 και ο Κώδικας Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού λειτουργήματος), αλλά και η ιδιότητα του δημοσιογράφου ως «δημοσίου λειτουργού».  Και το υψίστης Εθνικής Σημασίας γεγονός αυτό, είναι η διαβίβαση στην Βουλή της μηνύσεώς μου με την οποία κατηγορώ για Εσχάτη Προδοσία όλο το «ελληνικό κοινοβούλιο» και τον «πρόεδρο της δημοκρατίας», έγκλημα το οποίο διέπραξαν δια της υπογραφής και ανοχής των όρων της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου με την Τρόικα. Το γεγονός αυτό, είναι παγκόσμιας και Εθνικής ιστορικής  μοναδικότητας και σημασίας, δεδομένου ότι οι καταγγελίες μου για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, εκτιμήθηκαν  κι από τις τρείς βαθμίδες της Εισαγγελίας (πρωτοδικών, εφετείου και Αρείου Πάγου) ως βάσιμες και τεκμηριωμένες και γι αυτό άλλωστε διαβιβάστηκε στην Βουλή μια τέτοια μήνυση, με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και καταγγελλομένους. Οι Εισαγγελείς εκτίμησαν ότι «προκύπτουν –αντικειμενικά και πραγματικά –στοιχεία-που έχουν σχέση με τις καταγγελλόμενες αξιόποινες πράξεις», όπως ορίζει ο νόμος (άρθρο 86 Συντ. και ν.3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών») και παρά της λυσσώδη, αλλά ανεπιτυχή, προσπάθεια του νυν υπουργού «δικαιοσύνης» να υποδείξει από του βήματος της βουλής στην εισαγγελέα εφετών Άννα Καλουτά, να αρχειοθετήσει την υπόθεση! Η μήνυση αναγγέλθηκε στην ολομέλεια της Βολής την 24-11-2011 από τον πρόεδρό της και σήμανε την έναρξη της ποινικής διαδικασίας κατά των καταγγελλομένων για εσχάτη προδοσία πολιτικών προσώπων (βουλευτών, υπουργών, υφυπουργών και του προέδρου της δημοκρατίας).
Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, εν ενεργεία βουλή και ο «πρόεδρος της δημοκρατίας» μιας χώρας, κατηγορούνται από την δικαιοσύνη της ιδίας της χώρας αυτής, για εσχάτη προδοσία. Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, μια χώρα (Ελλάδα) διοικείται από «υπόπτους εσχάτης προδοσίας», όπως είναι ο νομικός χαρακτηρισμός και των 300 καταγγελλομένων στο στάδιο αυτό της ποινικής διαδικασίας. Από τα παραπάνω-και δεδομένης της βαρύτητας των κατηγοριών και της ιδιότητας των καταγγελλομένων πολιτικών  προσώπων- προκύπτει λογικά το συμπέρασμα, ότι η δικαιοσύνη-στο στάδιο αυτό-είναι πεπεισμένη, όπως κι όλοι οι Έλληνες που γνωρίζουν την υπόθεση, για την ενοχή των καταγγελλομένων προσώπων για εσχάτη προδοσία. Κι όλα αυτά, τα παγκόσμιας σημασίας και ιστορικότητας  γεγονότα, αποκρύβονται προπαγανδιστικά και προδοτικά από τους «έλληνες δημοσιογράφους»!!.
Η δημοσιοποίηση συνεπώς του ιστορικού αυτού γεγονότος (της διαβίβασης της  μήνυσής μου στην βουλή) από τους δημοσιογράφους, προς  γνώση του Ελληνικού Λαού, δεν είναι μόνο σημαντική, αλλά και οφειλομένη, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας των δημοσιογράφων, διότι ο τύπος, σε μια δημοκρατία, οφείλει να ενημερώνει και ο Ελληνικός Λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αφορούν την λειτουργία, διαφύλαξη, προστασία και κίνδυνο του Συντάγματος και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, ώστε να καθορίσει (ο ελληνικός λαός) και της πολιτική του στάση, όπως ορίζει και το άρθρο 120 Συντ. Η δημοσιοποίηση και γνωστοποίηση της εξέλιξης αυτής της μηνύσεώς μου, θα έδινε στον Ελληνικό Λαό, ελπίδα, υπερηφάνεια,  επίγνωση της δύναμης του πολίτη και πίστη στην λειτουργία της δικαιοσύνης στην χώρα μας και τελικά ελπίδα επανιδρύσεως της δημοκρατίας μας και ελευθέρωσης της χώρας μας από την διπλή της κατοχή στα χέρια και τις μπότες των ημεδαπών προδοτών και αλλοδαπών κατακτητών. Κι αυτά τα στερούν οι δουλικά σιωπώντες δημοσιογράφοι….για όλες τις χούντες και τους υπηρέτες των όμως, υπάρχει ένα τέλος και μαζί με αυτό η αμείλικτη «νέμεσις» και η «τελική λύσις». Και καθιστώ σαφές ότι έχω πολλές και σημαντικές αξίες ως άνθρωπος και επιστήμονας, ώστε να προσδοκώ υπογείως την, δια της δημοσιότητας της εξέλιξης της μήνυσής μου, κενόδοξα αρρωστημένη «διαφήμιση» του ονόματός μου. Το μόνο που προσδοκούσα ήταν η δημοσιότητα της είδησης για τους παραπάνω λόγους.
Η αποσιώπηση συνεπώς του γεγονότος αυτού (της διαβίβασης της  μήνυσής μου στην βουλή) από  όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίο γνωρίζουν το γεγονός αυτό (και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ), είναι βαθύτατα αντιδεολογική, πλήττει βαρύτατα και ανεπανόρθωτα τον κώδικα δεοντολογίας των, αλλά και το κύρος και την αξιοπιστία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, καθιστώντας τους πρώτους σώμα αποβλητέο από το σώμα του ελληνικού Λαού. Κάποιος, στις παρούσες συνθήκες γενοκτονίας του ελληνικού λαού, εμπνεόμενος από δίκαια αισθήματα αγανάκτησης και οργής- θα μπορούσε να πεί –αν κι εγώ δεν συμφωνώ- ότι με τις παραπάνω παραλείψεις των οι δημοσιογράφοι προπαγανδίζουν  υπέρ της εσχάτης προδοσίας και διασπείρουν τον φόβο και την ηττοπάθεια στον ελληνικό λαό, υπέρ του εχθρού (βλ. Α.Ν. 1092/1938 (ΦΕΚ Α 68/22-02-1938)  και το άρθρο 2δ της  αρ. 1/1944 Συντακτικής Πράξεως της Ελληνικής Βουλής (κυβέρνηση Ν. Πλαστήρα), (ΦΕΚ 12/06-11-1944), με την οποία παραπέμφθηκαν την δικαιοσύνη όλοι οι δοσίλογοι, μεταξύ αυτών και οι δημοσιογράφοι).
Και η παραπάνω αποσιώπηση της εξέλιξης της μήνυσής μου αυτής από τα εγχώρια Αθηνοκεντρικά ΜΜΕ, καθίσταται αποκρουστική και θλιβερή, αν ληφθεί υπ` όψη ότι το θέμα αυτό έχει προβληθεί ως πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του εξωτερικού με ιδικές των αποστολές στην Ελλάδα, όπως το Al Jazeera, Spiegel, Focus και πολλούς διάσημους free licence δημοσιογράφους και παραγωγούς, όπως ο Max Keiser, Alex Jones κλπ., καθώς και σε πάμπολλα ΜΜΕ της  Ελληνικής Διασποράς. Επανήλθαμε στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής και της Χούντας, όταν μαθαίναμε την αλήθεια από τα ξένα ΜΜΕ!!!
Κι όχι μόνο οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αποκρύβουν δολίως το γεγονός  αυτό, σε εφαρμογή της «Γκαιμπελικής προπαγάνδας δια της σιωπής», αλλά, επίσης δολίως παρελκύουν και την προσοχή του κόσμου στα σχετικά ασήμαντα, προβάλλοντας υπέρμετρα, ως προς την πραγματική του σημασία, την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ (το «φούσκωμα» του δημοσιονομικού ελλείμματος» το 2009 από την κυβέρνηση για να δικαιολογήσει την προσφυγή μας στο μνημόνιο), η οποία (υπόθεση), παρά την σημαντικότητά της, δεν παύει να είναι-συγκριτικά- ελάχιστη και πάντως ένα μόνο μέρος- της Εσχάτης Προδοσίας διαπραττομένης από την κυβέρνηση αυτή.
Ως υπαιτίους των παραπάνω πράξεων και παραλείψεων θεωρώ τους αρχισυντάκτες και τους παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων και των άλλων ενημερωτικών εκπομπών των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, εφημερίδων και περιοδικών, τους οποίους θα κατονομάσω σε επόμενο υπόμνημά μου.
Τέλος, θα πρέπει να εξάρω την γενναιότητα και αυτοθυσία –αλίμονο- των επαρχιακών ΜΜΕ, καθώς και μερικών Αθηναικών ΜΜΕ, όπως το Ράδιο 9 (εκπομπές των Μάνου Κακλαμάνου, Νόρας Ράλλη, Βασ. Μπόνιου και Χρήστου Λογαρίδη), καθώς και του κόσμοy της Ελευθερίας του Διαδικτύου και ιδιαίτερα των ιστορικών blogs και sites: Στοχασμός-Πολιτική (114 news), olympia.gr και Newsbomb.gr, για τον συνεπή εθνικό αγώνα που δίνουν, δίνοντας βήμα σε καθαρές και γενναίες αντιμνημονιακές φωνές. Τι τραγωδία για την Ελλάδα, την Μάνα αυτή των Ιδεών, να χρειάζεται ψυχική γενναιότητα και να θεωρείται αυτοθυσία το δικαίωμά μας για ελευθεροτυπία και ελεύθερη πληροφόρηση. Για όλα υπάρχει όμως και η δίκαιη τιμωρία…
Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (βλ. στο κείμενο)
ΝΕΤ: Τάκης Σπηλιόπουλος, Μαριλένα Κατσίμη, Μανώλης Σταυρουλάκης, Γιώργος Καπόπουλος, και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
MEGA: Όλγα Τρέμη, Μανώλης Καψής, Παύλος Τσίμας, Γιάννης Πρετεντέρης, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
ΑLTER: Ν. Χατζηνικολάου, Νάντια Μακρή, Χρήστος Κώνστας
ZOUGLA.GR: Nίκος Γεωργιάδης
ALPHA: Δήμος Βερύκκιος και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
ΣΚΑΙ: Μπάμπης Παπαναγιώτου, Άρης Πρωτοσάλτε και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
CONTRA CHANNEL: «Επί του Πιεστηρίου» και Δελτίο Ειδήσεων (ερωτηματικό!).
ΕΧΤRA3: Άκης Παυλόπουλος,, Μάκης Γιαμπαζολιάς,  Γ. Τράγκας
ΕΘΝΟΣ : Παναγιώτης Παναγιώτου
ΘΕΜΑ: Χρήστος Ράπτης, Ελένη Καλογεροπούλου και ο αρχισυντάκτης ειδήσεων (η λίστα συνεχίζεται)
CITY PRESS: Γ. Κύρτσος
Αλέξανδρος Βέλλιος (περιφερόμενος στα μεσημερινάδικα).
Η λίστα συνεχίζεται, μαζί με μια λίστα «καθηγητών» πανεπιστημίου.
Δημ. Αντωνίου 

Στοχασμος Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: