ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.12

ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Αμερικάνοι "προειδοποιούν" για επεισόδια στην Αθήνα!


Σιγά μη δεν το έκαναν! Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες στη δουλειά τους, δρούν με χειρουργική ακρίβεια και ξέρουν να σπέρνουν τον πανικό και τον αποπροσανατολισμό όπου και όποτε θέλουν!

Εν όψει λοιπόν της υπογραφής της νέας δανειακής και λόγω του γεγονότος οτι ο κόσμος είναι ένα βηματάκι πρίν την εξέγερση, οι Αμερικανοί εξέδωσαν μέσω της πρεσβείας τους στην Αθήνα μια ανακοίνωση η οποία καλεί τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στην Αθήνα είτε ως μόνιμοι κάτοικοι είτε ως τουρίστες να απομακρυνθούν απο το κέντρο, λόγω του ότι ενδέχεται να προκληθούν επεισόδια απο ...αντιεξουσιαστές(!) - εκεί εντέχνως πάνε να ρίξουν τις ευθύνες ως συνήθως - για να αποφύγουν τυχόν προβλήματα ή απειλή κατά της ζωής τους! Αναφέρεται μάλιστα και σε συγκεκριμένο κύκλο "αναρχικών", αυτόν που ονομάζεται ως "Κύκλος της φωτιάς"!

Γιατί άραγε να προβαίνουν οι Αμερικάνοι σε κάτι τέτοιο; Μα είναι ηλίου φαεινότερον! Προσπαθούν να ΦΟΒΗΣΟΥΝ τον κόσμο για να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ στους δρόμους, απαιτώντας τα δίκαιά του και τη μή υπογραφή της νέας δανειακής που κλείνει τη χώρα στην πιο επαίσχυντη φυλακή της ιστορίας του. Εχουν πλέον πέσει εντελώς οι μάσκες, αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο των αληθινών "τρομοκρατών" και "Αντιεξουσιαστών" και των συνεργατών τους, κουκουλοφόρων μισθοφόρων που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Προς το παρόν και μετά απο σχετική έρευνα του ιστολογίου μας, η Ελληνική Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος ως προς το θέμα. Δεν επιβεβαιώνει, αλλα ούτε και διαψεύδει τίποτε. Απλά, "δεν γνωρίζει"! Και φυσικά, αυτή η...αβεβαιότητα προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για το τί είναι πραγματικότητα και τί...παραπληροφόρηση!

Το πιο φοβερό όμως απ΄όλα, είναι οτι αρκετοί πολίτες έχουν παρατηρήσει εδώ και μέρες, περίεργες κινήσεις μέσα και γύρω απο τη πλατεία Συντάγματος απο οπλοφόρους (προφανώς ελεύθερους σκοπευτές με πολιτικά), οι οποίοι βρίσκονται σχεδόν κάθε απόγευμα ακροβολισμένοι στις ταράτσες των γύρω κτιρίων και με πιθανούς στόχους Ελληνες πολίτες που ενδεχομένως να κατέβουν για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της χώρας! Ενας μάλιστα, ο οποίος επικοινώνησε με το ιστολόγιό μας μέσω email, μας γνωστοποίησε οτι η αστυνομία έχει "αποκλείσει" με τον ίδιο τρόπο εδώ και δυό βδομάδες και τον γύρω χώρο του Πολυτεχνείου!

Μήπως ετοιμάζεται αιματοκύλισμα της Ελλάδας;

Καλούμε λοιπόν ευθέως τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Παπουτσή να ενημερώσει ΑΜΕΣΑ τους Ελληνες πολίτες σχετικά με το θέμα και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις πρίν να είναι πολύ αργά! Εκτός κι αν αυτό είναι ΟΝΤΩΣ το σχέδιό τους, η δολοφονία Ελλήνων!


Δεν υπάρχουν σχόλια: