ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.12

"Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ"

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ  ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ΚΑΙ  ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 121-123, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΜΑΣ,  ΣΕ  ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΝΕΧΥΡΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ,  ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΓΗ ΜΑΣ.
ΑΔΕΛΦΙΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: