ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.12

O Μαυρογυαλούρος Βούρος (μεγάλο σκάνδαλο,αν γίνει τελικά)...!!



Διαβάζουμε:

Συγκεκριμένα, ο κ.Βούρος μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Πουλάκο, πήγαν στο υπουργείο οικονομικών προκειμένου να γίνει συζήτηση και να βρεθεί μια φόρμουλα σχετικά με την φορολογική ενημερότητα ώστε η ΑΕΚ να μπορεί να σφραγίζει εισιτήρια στους εντός έδρας αγώνες της.

Με προσωπικές ενέργειες του Γιάννη Βούρου, έγινε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, και η ρύθμιση που πέτυχε είναι η εξής: Η ΑΕΚ θα μπορεί να σφραγίζει μέχρι τέλους της σεζόν εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται και τα πλέι οφ), αλλά μετά από κάθε αγώνα θα γίνεται εκκαθάριση των εισπράξεων και το καθαρό ποσό θα πηγαίνει κατευθείαν στην εφορία. Με απλά λόγια, από τούδε οι καθαρές εισπράξεις της ΑΕΚ από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της θα πηγαίνουν στην εφορία για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Μετά τη συνάντηση με τον κ.Οικονόμου, ο Βασίλης Πουλάκος μετέβη στην εφορία για αυτό το θέμα, αλλά βρήκε "κλειστή πόρτα", αφού οι άνθρωπο εκεί δεν γνώριζαν τις νέες εξελίξεις και δεν είχαν επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο οικονομικών. Το θέμα είναι καθαρά τυπικό και μόλις ενημερωθεί η εφορία θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.


Ναι,απίστευτο κι όμως αληθινό.Έλληνας βουλευτής χρησιμοποιεί το κομματικό του κονέ,για να διευκολύνει μία χρεοκοπημένη ανώνυμη εταιρία να συνεχίσει να λειτουργεί χρησιμοποιώντας ''παραθυράκια'' του νόμου (ας πούμε).

Είναι ο ίδιος βουλευτής που δήλωσε δημόσια προς τους χρεοκοπημένους εκδότες Πέτρο Κωστόπουλο και τη γυναίκα του Τζένη,''μη μασάτε.!!''

Αλήθεια κύριε Βούρο,οι εργαζόμενοι στην ΑΕΚ θα πρέπει να μασάνε;Οι εργαζόμενοι στον Κωστόπουλο;Ποιο σημείο του Ελληνικού Συντάγματος σας επιτρέπει να παρανομείται κατ' αυτόν τον τρόπο;Μπορεί ο μανάβης,ο φούρναρης,ο περιπτεράς,ο χασάπης της γειτονιάς μου να τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης από το Υπουργείο Οικονομικών και την εφορία;Μπορούν κι αυτοί να βάλουν
συνέταιρο το κράτος στις επιχειρήσεις τους;

Γιατί δηλαδή θα πρέπει να σωθεί μία τόσο αμαρτωλή και χρεοκοπημένη εταιρία,όσο η ΠΑΕ ΑΕΚ;

Τελευταία ενημέρωση:
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για το θέμα,ώρα 17:00,κι όπως γράφει το contra.gr, o διευθυντής της αρμόδιας εφορίας,αρνήθηκε να κάνει το ρουσφέτι του Βούρου και του Οικονόμου.
Συγκεκριμένα,σε επικοινωνία που είχαν άνθρωποι της ΑΕΚ με το διευθυντή της εφορίας, που τυγχάνει να είναι και υποστηρικτής της ΑΕΚ, τους είπε "και όλο το υπουργικό συμβούλιο να μου φέρετε εδώ, εγώ δε σφραγίζω εισιτήρια αν δε μου φέρεται λεφτά. Θα βγω εγώ εκτεθειμένος εάν κάνει έλεγχο εισαγγελέας. Για το θέμα δεν είναι αρμόδιος ο υπουργός αλλά η εφορία. Εάν δεχτώ αυτή τη ρύθμιση χωρίς να πάρει η εφορία χρήματα, τότε θα δημιουργήσω κακό προηγούμενο και θα το ζητάνε μετά όλες οι ομάδες".
Να που ένας κρατικός υπάλληλος τηρεί τη νομιμότητα και τη λογική,ενάντια στις πιέσεις των πολιτικών θεατρίνων που μας κυβερνάνε.
Η απόλυτη δικαίωση για το blackmail...


Ορίστε και η ταπεινωτική ανακοίνωση της χρεοκοπημένης ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι λόγω οφειλών στην Εφορία και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατάφερε να εκδώσει εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος βάσει του κανονισμού της Superleague θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου και ιδίως των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για το ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και δεσμευόμαστε να ανταμείψουμε την υπομονή τους στα προσεχή παιχνίδια. Κατανοούμε την απόλυτα δικαιολογημένη στεναχώρια των φιλάθλων αλλά επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί η ομάδα μας θα τιμωρηθεί και ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η αδειοδότησή της από την UEFA"

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: