ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.12

Το χαράτσι ανατινάζει τη ΔΕΗ: Από 400 εκατομ., κοντεύουν το 1 δισ. οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί…

Τη σοκαριστική αποκάλυψη κάνει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ
– “Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μπλακ-αουτ και να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι”
– Μεγάλο πρόβλημα η σύνδεση του τέλους ακινήτων με τους λογαριασμούς ρεύματος
– Τι λέει o άνθρωπος που αποκάλυψε το θέμα
Σε κόκκινο συναγερμό η ΔΕΗ μετά τον διπλασιασμό του ύψους των ανεξόφλητων λογαριασμών κατά το τελευταίο 6μηνο.
Όπως δήλωσε o εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Ευάγγελος Μπουζούλας “οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί μέχρις τις 31 /12/2011 ανέρχονται σε περίπου 819 εκατ. ευρώ. Οι οφειλές αφορούν πελάτες και της υψηλής τάσης και της μεσαιας και της χαμηλής τάσης. Αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην επιχείρηση καθώς από τα χρήματα που εισπράττει πληρώνει τις υποχρεώσεις της και τους μισθούς των εργαζομένων. Οταν λοιπόν δεν εισπράττει η ΔΕΗ θα υπάρχει δυστοκία απέναντι στην πληρωμή των αναδόχων, δυστοκία απέναντι στο καύσιμο, δυστοκία απέναντι σε όποια πληρωμή υπάρχει. Καταλαβαίνετε πως αυτό θα δημιουργήσει μέγα θέμα στη ΔΕΗ και κατά συνέπεια θα την πληρώσουν οι πελάτες της.
Στο ερώτημα εάν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μπλακ – αουτ και να δούμε να υπάρχουν προβλήματα στη μισθοδοσία των εργαζομένων ο κύριος Μπουζούλας απαντά “δεν εύχομαι κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται ως διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ να πάρουμε τις οφειλες πίσω γιατί εάν δεν έχουμε τις οφειλές δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Καταλαβαίνετε ότι όλα είναι ενδεχόμενα. Και εγώ σε μια τέτοια λογική, να σταματήσει δηλαδή πρώτα η κατανάλωση ρεύματος ως κοινωνικό αγαθό και δεύτερον να μη μπορούν να πληρωθούν οι μισθωτοί καταλαβαίνετε οτι θα υπάρξει μείζον θέμα. Πέρα από τα χρηματοιοικονομικά της επιχείρησης που όλοι καταλαβαίνουν πως σε αυτή τη συγκυρία πρέπει να υπάρξει ρευστότητα”.
Άλλωστε σε ανακοίνωση του ο κύριος Μπουζούλας επισημαίνει πως “οι παλινωδίες της κυβέρνησης,  η μη αποφασιστικότητα γρήγορων αποφάσεων της ΡΑΕ και η επιβολή του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ , ως φοροεισπράκτορα, δημιουργούν προβλήματα στις χρηματοεισροές της ΔΕΗ, στραγγαλίζοντας τα επενδυτικά της προγράμματα, τις υποχρεώσεις της σε αναδόχους, προμηθευτές και δυσχεραίνουν δανειοληπτικές συναλλαγές”.
Μόλις πριν μερικούς μήνες με βάση στοιχεία που είχαν διαρρεύσει οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν ξεπερνούσαν τα 400 εκατ. ευρώ.
Στη ΔΕΗ επικρατεί προβληματισμός μετά και το νέο απίστευτο αλαλούμ που προκλήθηκε για την πληρωμή του τέλους ακινήτων καθώς πολλοί καταναλωτές πλήρωσαν το ρευμα αλλά όχι το χαράτσι ενώ το Υπουργείο Οικονομικών αποσαφήνισε πως τα χρήματα που εισέπραξε η ΔΕΗ θα πάνε πρώτα στην πληρωμή του τέλους ακινήτων και μετά στα ταμεία της επιχείρησης ηλεκτρισμού.
Αυτό αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ποσό των ανεξόφλητων λογαριασμών και άρα να μεγεθύνει το πρόβλημα που ήδη υπάρχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: