ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.12

Δημοσκόπηση της Alco -> 9κομματική βουλή


Στη νέα δημοσκόπηση της Alco που δημοσίευσε το Star, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 20,2 %, το ΠΑΣΟΚ 12,8%, το ΚΚΕ 8%, το ΛΑΟΣ 3,1 % , ο ΣΥΡΙΖΑ 6,1%, η ΔΗΣΥ 2,4%, η ΔΗΜΑΡ 7,4 %, ...
οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2,4 %, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 6,7%, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,2 %, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1,7%, και το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 1%.
Άλλο κόμμα ψηφίζει το 2,2 %, τα λευκά – άκυρα συγκεντρώνουν 4,1%, η αποχή 11,5 %, ενώ «δεν ξέρουν - δεν απαντούν» το 8,2%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων τα ποσοστά των κομμάτων είναι: ΝΔ 24,5 %, ΠΑΣΟΚ 15,5%, ΚΚΕ 10, ΛΑΟΣ 3,7%, ΣΥΡΙΖΑ 7,5%, Οικολόγοι 3%, ΔΗΣΥ 3%, ΔΗΜΑΡ 9%, Χρυσή Αυγή 2,6%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%, Κοινωνική Συμφωνία 2%, Άρμα Πολιτών 1,2%, ενώ Δεν Ξέρω – Δεν Απαντώ, δηλώνει το 10%.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: