ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.12

Η Ιρλανδική ψηφοφορία της φορολογικής συνθήκης της Ε.Ε. απειλεί τους banksters …. και το …… ρεμπέτικο της χρεοκοπίας !





From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Η Ευρωζώνη παίρνει φωτιά !
Ότι όμως συμβαίνει στην Ευρωζώνη έχει παγκόσμιες προεκτάσεις .
Όλα τα κύρια fiat νομίσματα ….. θα καταρρεύσουν , κανένα δεν θα επιβιώσει από την επίθεση του υπερπληθωρισμού !
Αλήθεια … είδατε καθόλου τις τιμές … καθώς ψωνίζατε χθες στο super market ;
Το Ευρώ σύντομα θα γίνει …. το χαρτί τουαλέτας .
Είναι θέμα χρόνου……
Πώς αλλιώς θα έπειθαν τον κόσμο να εγκαταλείψει τα εθνικά του νομίσματα και να αποδεχτεί το νέο νόμισμα των Πεφωτισμένων ;
Ένα νόμισμα για όλο τον κόσμο ! …. χα, χα, χα ……

Τώρα είμαστε στο στάδιο όπου ευθυγραμμίζεται το ντόμινο ………….

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Η ιρλανδική ψηφοφορία της φορολογικής συνθήκης της ΕΕ απειλεί με χάος!

Με τον Ambrose Evans-Pritchard , http://www.telegraph.co.uk/
Η Ιρλανδία έχει συγκλονίσει την Ευρώπη με τα σχέδια της για διεξαγωγή δημοψηφίσματος , σχετικά με τη φορολογική συνθήκη της ΕΕ, μια κίνηση που είναι επικίνδυνη δια τον άνευ προηγουμένου κατακερματισμό της ευρωζώνης , ….. ίσως και μια μεγάλη σύγκρουση με τη Γερμανία.

Ο πρωθυπουργός , Enda Kenny είπε , ότι , το Δουβλίνο ενεργεί κατόπιν της νομικής συμβουλής του Γενικού Εισαγγελέα της Ιρλανδίας , ότι η « συνολική » δημοσιονομική συμφωνία απαιτεί ψηφοφορία σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας.
«Δίνει στον ιρλανδικό λαό την ευκαιρία να επαναβεβαιώσει τη δέσμευση της Ιρλανδίας , δια την συμμετοχή της ως μέλους του ευρώ, » είπε , για να επισημάνει ……. και τις συνέπειες των πράξεών τους που θα αντιμετωπίσουν τελικά τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων.

Και τα τρία μεγάλα κόμματα υποστηρίζουν τη συνθήκη , αλλά οι αναλυτές λένε ότι υπάρχει ένας υψηλός κίνδυνος απόρριψης της από εξαγριωμένους ψηφοφόρους λόγω της τρέχουσας άσχημης διάθεσης που επικρατεί .

Η συνθήκη που δίνει στην ΕΕ παρεμβατική εξουσία να αστυνομεύει τους προϋπολογισμούς των κρατών οφειλετών , έχει καταγγελθεί ως φεουδαρχική δουλεία από το Sinn Fein , και , τους ευρωσκεπτικιστές της Ιρλανδίας.





 

Οι Ιρλανδοί ψήφισαν «όχι» τόσο κατά της Συνθήκη της Νίκαιας …. όσο και κατά της συνθήκης της Λισαβόνας ….. πριν ψηφίσουν και πάλι. …. ενώ αυτή τη φορά το Δουβλίνο έχει αποκλείσει τη δεύτερη ψηφοφορία .

{σημείωση HEIL GAP : η Συνθήκη της Νίκαιας …. αυτήν την συνθήκη που ψήφισε το 2001 ο Γιωργάκης ….. που κάνεις σχεδόν δεν την έχει διαβάσει
… αλλά όλοι αναρωτιούνται …. τι ακριβώς σήμαιναν όλα εκείνα τα ….” περί απώλειας της εθνικής μας ανεξαρτησίας ” …και γιατί άραγε τα είπε τότε η Τσουδερού στον μη (…. κατά τις δηλώσεις του ) …. προδότη Παπούλια }

Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού της Ιρλανδίας επέφερε ελεύθερη πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου , αν και αυτό ανέκαμψε αργότερα.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πίστευαν ότι είχαν διαστρέψει αρκετά τη διατύπωση του κειμένου , ” όσο ακριβώς χρειαζόταν ” ….. για να αποφευχθεί μια ιρλανδική ψηφοφορία .

Η Ιρλανδία δεν μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία , εφόσον υπάρχει η απαρτία των 12 κρατών που θέτει σε ισχύ τη Συνθήκη , αλλά θα ήταν πολιτικά απαράδεκτο να δημιουργηθεί μια νέα δομή της ευρωζώνης , που παραγκωνίζει ένα μέλος της .

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αντέδρασε με οργή τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η Ελλάδα , (η οποία το βράδυ της Τρίτης ενέκρινε 3,2 δισ. ευρώ νέων περικοπών στον προϋπολογισμό της ) απροσδόκητα εξήγγειλε ένα δημοψήφισμα σχετικά με τους όρους της διάσωσης.
Η κίνηση της Ιρλανδίας μπορεί επίσης να την δυσανασχετήσει , ακόμα και αν αυτή θεωρείται λιγότερο απρόβλεπτη .
-τελος-
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =


«Η Γερμανία θα καταλήξει πιθανώς να παίζει τον εαυτό της σε μια εξαιρετικά περίεργη συμφωνία με το Διάβολο !»

Εν τω μεταξύ οι πεφωτισμένοι banksterς βρίσκονται όλη την ώρα … μαζί με τα φίδια τις μαριονέτες πολιτικούς τους.

Έτσι ο καρνάβαλος ο Αντωνάκης Comăneci χθες …. λίγο πολύ…. κατηγόρησε το ΚΚΕ ….. ως υπεύθυνο για το μνημόνιο 2 ….
Αύριο …. παρέα με κάποια χονδρόμπαλη σάρκα … μάλλον ….. θα μας πουν ότι …. η χρυσή αυγή είναι αυτή που υπέγραψε το μνημόνιο ένα ….

Τέλος ….. είμαστε 100% σίγουροι ότι « έγιναν απόλυτα σεβαστά » τα αιτήματα Βενιζέλου προς τους Έλληνες …. να επιστρέψουν τις καταθέσεις τους στις τράπεζες ……. πριν από μία εβδομάδα !

Αφού οι άνθρωποι ….. « έκαναν ακριβώς το αντίθετο » !

Σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφόρησαν χθες από την Τράπεζα της Ελλάδας ,
ο Ιανουάριος ….. είδε τους Έλληνες να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τοπικές τράπεζες , κατά το ποσό ρεκόρ … κοντά στα 5.300 εκατομμύρια ευρώ ,
ή το τρίτο υψηλότερο που έχει καταγραφεί ότι αποσύρθηκε ποτέ από το τοπικό τραπεζικό μας σύστημα !

Πάντως ….. είτε η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ … είτε όχι …… έτσι είτε αλλιώς ….. η κατάρρευση της ευρωζώνης έρχεται !
Η κατάσταση στην Ευρώπη έχει φτάσει τώρα στο σημείο εκείνο της παρτίδας όπου οι μεγάλοι παίκτες δείχνουν τα χαρτιά τους.
Και αυτά είναι:
1. Η Γερμανία δεν θα διαθέσει περισσότερα χρήματα εάν Ελλάδα δεν της παραχωρήσει ουσιαστικά την δημοσιονομική κυριαρχία της. ( εν τω μεταξύ οι γερμανοί εφοριακοί αρνούνται να έλθουν στην χώρα τους …. Φοβούμενοι δια την σωματική τους ακεραιότητα !)
2. Η G20 δεν θα δώσει περισσότερα χρήματα στην Ευρώπη μέσω του ΔΝΤ, εκτός εάν η Γερμανία και άλλες χώρες της ΕΕ να δημιουργήσουν ένα «τείχος προστασίας» βάζοντας περισσότερα κεφάλαια στο μέγα-ταμείο ESM.
( πράγμα απίθανο και συνάμα αδύνατο)
3. Η ΕΚΤ έχει ανακοινώσει τα ελληνικά ομόλογα δεν είναι αποδεκτά ως εγγύηση , έτσι ώστε εάν οι τράπεζες χρειάζονται άμεση ρευστότητα, πρέπει να πάνε στις εθνικές κεντρικές τράπεζες (διαβάστε Γερμανία).

Αυτά είναι αρκετά μια αλλαγή των καταστάσεων .
Πριν από αυτό , η ΕΚΤ και η Γερμανία εργάζονταν χέρι – χέρι για να σώσουν την Ευρώπη.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Αλλά μεταξύ της απόφασης της ΕΚΤ να ανταλλάξει ελληνικό χρέος της ( ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ …. ΤΩΝ 50 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ Η Ε.Κ.Τ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ …. ΕΝΑΝΤΙ ( ΜΟΝΟ) 10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ) για ένα νέο χρέος που δεν θα έχει προβλήματα στην περίπτωση της ελληνικής χρεοκοπίας ….. καθώς διέπεται πλέον από το βρετανικό δίκαιο λόγω των προδοτών
« ΠΑΠΑΔΗΜ(Ι)ΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ» ……καθώς και η πρόσφατη απόρριψη του ελληνικού χρέους ως εγγύηση για δάνεια … δείχνει ότι η ΕΚΤ δημιουργεί όλο και περισσότερο προβλήματα …… .

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Γι ‘αυτό και οι δύο οντότητες (η ΕΚΤ και η Γερμανία) έχουν κάνει κινήσεις ώστε
να δημιουργήσουν το τείχος προστασίας τους … έναντι των ευρωπαϊκών συνεπειών .
Ωστόσο, η Γερμανία, φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα της κατάστασης με μεγαλύτερη σαφήνεια:

« Ότι δεν θα υπάρξει «καλή» διέξοδος από αυτό το χάος , καθώς με τα μέτρα λιτότητας της ….. κατάφερε να ακρωτηριάσει την οικονομική ανάπτυξη και να επισπεύσει τις πιθανές προεπιλογές, και ότι το μεγάλο Ευρώ-πείραμα πλησιάζει στο τέλος του .»



Αυτά ……. ενώ στην Ελλάδα …. οι φαρμακοβιομήχανοι αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στη διαδικασία του κουρέματος των ομόλογων που κατέχουν ….. και να προσφύγουν στη δικαιοσύνη ….. οι παπαγάλοι των τουρκοκαναλων
…. αποκρύπτουν ότι η υποβάθμιση μας από την S&P σε «selective default» , ΤΕΛΙΚΑ θα καταλήξει σε ένα μεγάλο ….. D …. ή στο ρεμπέτικο της χρεοκοπίας !

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -
« Η απόφαση για το αν έχει συμβεί ένα πιστωτικό γεγονός (δηλ. προεπιλογή) , ώστε να ενεργοποιηθούν οι πληρωμές των CDS ανήκει στην ISDA ….και ….
. . . . δεν ανήκει ούτε στην S & P ούτε και στους υπολοίπους οργανισμούς αξιολόγησης ».
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα τώρα στην 20ή Μαρτίου 2012, όταν η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει πληρωμές ομολόγων 14.4 δις ευρώ.
Πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των επενδυτών του ιδιωτικού τομέα θα απορρίψει το σχέδιο «εθελοντικής» αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας και έτσι θα συμβεί μια σκληρή προεπιλογή .
Αυτό θα προκαλέσει σίγουρα και τις πληρωμές των CDS (δηλ. ασφάλιστρων κατά μιας προεπιλογής)!
Μπορεί αυτό να είναι το ντόμινο ώστε να καταρρεύσει η Ευρωζώνη ;

Θα μάθουμε σύντομα !

Η ISDA http://www.isda.org / η οποία θα αποφασίσει για το πιστωτικό γεγονός (δηλ. προεπιλογή) είναι μια οργάνωση , η οποία ανήκει στις 5 μεγάλες τράπεζες της Wall Street, η οποία θα καθορίσει κατά πόσον ενεργοποιούνται τα CDS! Εάν λοιπόν δηλωθεί προεπιλογή, όλα τα ερωτήματα θα γυροφέρνουν στα πόσα δισεκατομμύρια δολάρια των CDS ενεργοποιούνται .
Ποια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εμπλέκονται και ποιο θα φαλιρίσει ;

Εάν όμως δεν έχει δηλωθεί η προεπιλογή , την στιγμή που ολόκληρη η αγορά θα πιστεύει ότι έχει ήδη συμβεί μια προεπιλογή …… τότε ….. η αγορά των CDS θα χάσει την αξιοπιστία της .
Τι είναι καλό ασφάλιση έναντι αθέτησης (CDS), θα είναι αυτή ; …. όταν δεν σας προστατεύσει από μια οφειλή της αποζημίωσης σας έναντι μιας προεπιλογής ;
Ποιος θα θέλει να αγοράσει πλέον δικαιώματα CDS;

Διότι τα CDS είναι μια ιδιαίτερα κερδοφόρα biz στον χώρο των banksters!
Εις την Wall Street , την οδό των Πεφωτισμένων!

« Έτσι είτε αλλιώς ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς ! »

HEIL GAP ( or mind the GAP )


Δεν υπάρχουν σχόλια: