ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.12

Κύριε Βενιζέλο, το “τώρα ξεκινάμε” αφορά εσένα και τους νεοφιλελεύθερους φίλους σου… το ΠΑΣΟΚ έχει τη δική του ιστορία που…

…η σχέση του με την δική σου ιστορία και του νεοφιλελεύθερου γΑΠ έχει τη σχέση του φάντη με το ρετσινόλαδο!

Τώρα ξεκινάμε;

Η απόφασή σου να απογαλακτίσεις το ΠΑΣΟΚ ακόμη και με την υποστολή του συμβόλου του και την αντικατάστασή του από το δικό σου μεγαλομανές «Τώρα ξεκινάμε», δεν έχει σχέση με την ιστορία μας και τους αγώνες του Λαού μας!
Ο σοσιαλισμός στην πατρίδα μας, όπως σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, έρχεται από το παρελθόν που δεν σχετίζεται με την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις, απ’ όπου ήρθες σώγαμπρος και με τη συμπαράσταση του γΑΠ, και...
κάνατε νεοφιλελεύθερη κατάληψη και κατοχή.
Ερχόμαστε από μακριά και θα πάμε μπροστά όσα τείχη κι αν κτίσουν οι δωσίλογοι μνημονιακοί κατακτητές του νέου ΠΑΣΟΚ!
Να θυμάστε όλοι σας: «Ερχόμαστε από πολύ μακριά και πάμε πολύ μακριά! Δεν έχουμε κοινούς στόχους. Στόχος μας να ηττηθεί ο νεοφιλελευθερισμός, να χτίσουμε την πατρίδα μας στα ερείπια που την οδηγήσατε, ως μια κοινωνία ελεύθερων και ίσων πολιτών, στην οποία δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο! Μια πατρίδα, μια κοινωνία που τα ξένα κέντρα και ο ξένος παράγοντας θα σέβονται –θέλουν δεν θέλουν- τον περήφανο Λαό»!
Μωροφιλόδοξοι: Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον…
Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα!

για να μην ξεχνάμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: