ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

Ουσιαστικά για την μνημονιακή πολιτική σήμερα γίνεται το ταμείο!


Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Τελειώνει απόψε στις 20:00 η δημόσια προσφορά της Ελληνικής Κυβέρνησης προς τους ιδιώτες κατόχους Ελληνικών Ομολόγων. Ως γνωστόν η δημόσια προσφορά της Ελληνικής Κυβέρνησης προς τους ιδιώτες κατόχους Ελληνικών Ομολόγων περιελάμβανε ανταλλαγή παλαιών ομολόγων με νέα τα οποία θα έχουν υποστεί «κούρεμα» ίσο με το 53,5% της ονομαστικής αξίας των παλαιών. Τα νέα ομόλογα θα έχουν χρονική διάρκεια 30 έτη. Το σύνολο αυτής της διαδικασίας ονομάσθηκε PSI+. Ως γνωστόν στόχος του PSI+ ήταν να...
«κουρευτεί» χρέος 206 δις ευρώ για να μειωθεί το Δημόσιο Χρέος κατά 100 δις ευρώ περίπου, ώστε το 2020 το Δημόσιο Χρέος να είναι περίπου 120%, δηλαδή να θεωρείται βιώσιμο.
Άρα πρώτος και κυρίαρχος στόχος του PSI+ είναι να «κουρευτεί» χρέος 206 δις ευρώ κατά 100 δις ευρώ.
Το βράδυ λοιπόν, μετά τις 20:00, πρέπει να εκδοθεί μία ανακοίνωση που εν ολίγοις πρέπει να λέει μεταξύ άλλων ότι από τα 206 δις ευρώ Χρέους που προβλέπονταν να «κουρευτεί» δήλωσαν συμμετοχή στο PSI+ ΧΧΧ δις ευρώ ήτοι ποσοστό ΨΨ% και το Δημόσιο Χρέος μειώθηκε κατά ΖΖΖ δις ευρώ. Οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση θα είναι εκ του πονηρού και κάτι θα προσπαθεί να κρύψει.
Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται ο στόχος του Χρέους που ήταν προγραμματισμένο και επιδίωξη της μνημονιακής πολιτικής να «κουρευτεί», δηλαδή ο γνωστός σε όλους βάσει των συμφωνιών της 26ης-27ης Οκτωβρίου αριθμός των 206 δις ευρώ και όχι ένας άλλος οποιοσδήποτε αριθμός, π.χ. το 177 δις ευρώ.
Η στήλη θα επανέρθει την Κυριακή με όλα τα αναλυτικά στοιχεία για την υλοποίηση του PSI+ καθώς και τα συμπέρασμα για την τελική έκβαση του όλου εγχειρήματος.
Ουσιαστικά για την μνημονιακή πολιτική σήμερα γίνεται το ταμείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: