ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.12

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: "ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ"

Διάγγελμα του διορισμένου πρωθυπουργού πριν από λίγο έδωσε το μήνυμα και αυτό που "καίει"  τους εγχώριους υπηρέτες των διεθνών πλιατσικολόγων ! 
Έχει γραφτεί πολλάκις στο τι αποσκοπούσε τον λεγόμενο PSI , κοντολογίς για την ανάπτυξη του θέματος θα αναφέρουμε ότι το PSI απλά είναι το μέσον προκειμένου σωθούν οι τράπεζες οι οποίες είναι η ουσία του προβλήματος! Στο όνομα του τραπεζικού συστήματος θυσιάζονται οι λαοί και συγκεκριμένα σήμερα μετά την "επιτυχία" της συμμετοχής των ιδιωτών στην ανταλλαγή ομολόγων ο Ελληνικός λαός "μπήκε" στην κλίνη της "αφαίμαξης". 
Σήμερα στο διάγγελμα του ο διορισμένος μεταξύ άλλων ωραίων σερβιρισμένων κούφιων ελπίδων προς τον ελληνικό εξαθλιωμένο λαό τόνισε ότι "μετά την επίτευξη του PSI και της νέας ευκαιρίας που έχει η Ελλάδα να ανακάμψει αφού πλέον πατάμε σε στέρεο έδαφος ο ελληνικός λαός μπορεί πλέον με ασφάλεια να επιστρέψει τις καταθέσεις του στις τράπεζες"
Αυτό και αν είναι αποκάλυψη! 
Άμεσα αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η πραγματική δύναμη είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων , οι οποίες έκαναν φτερά λόγω της παλινδρόμισης των οικονομικών πολιτικών που ακολούθησε η χώρα ώστε η αβεβαιότητα να κυριαρχεί αλλά και η κινδυλογία να επικρατεί αλλά και των σκοπών της κατοχικής κυβέρνησης η οποία απέβλεπε στις καταθέσεις για την στήριξη των τραπεζών αλλά λόγο της επερχόμενης χρεοκοπίας τότε αλλά και σήμερα ( μια και η επίσημη χρεοκοπία είναι πέραν από βέβαιη) οι καταθέτες μη έχοντας εμπιστοσύνη να έχουν αποσύρει αυτές από τα ταμεία των τραπεζών. Άλλωστε και ο μούλος Βενιζέλος το έχει παρατηρήσει δηλώνοντας ".... τα πολλά λεφτά δεν έχουν βγει στο εξωτερικό απλά έχουν αποσύρει από τις τράπεζες και τα έχουν μπει στο μπαούλο.."

ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΟΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ Η ΕΦΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: