ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.12

«Κλειδί» τα κεντρομόλα «χούγια» για τον κ Βενιζέλο


Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου


   Συζητώντας με φίλους μου από ΟΛΗ την Ελλάδα, από Χανιά και Ηράκλειο μέχρι Καστοριά και Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι κατά κανόνα σχεδόν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις περισσότερες από τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1993 που ο κ Βενιζέλος εκλέχτηκε για πρώτη φορά στη Βουλή μέχρι το 2009 αρχίζω να σχηματίζω ένα «πρωτότυπο σενάριο» για την επομένη των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής στο ΠΑΣΟΚ.
   Οι περισσότεροι συνομιλητές μου πιστεύουν ότι ο κ Βενιζέλος θα παίξει το ρόλο του «πόλου έλξης» ανάμεσα σε πικραμένους, θυμωμένους, και τους απογοητευμένους ψηφοφόρους από τη συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του κ Παπανδρέου ιδιαίτερα μετά τον Μάϊο του 2010, συναισθήματα που αντικατοπτρίζονται σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών!
    Στις εκλογές του 2009 το ΠΑΣΟΚ δεν προσέλκυσε τόσους ψηφοφόρους παλιούς και νέους που να δικαιολογούν την εκπληκτική του Νίκη επί της Νέας Δημοκρατίας του κ Καραμανλή, αλλά η διαφορά «παίχτηκε» από τους περισσότερους από ΕΝΑ εκατομμύριο Νέο-Δημοκράτες που ΔΕΝ ψήφισαν ΝΔ!
    ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας Κυβέρνησαν επί 38 χρόνια από την πτώση της Χούντας το 1974 μέχρι σήμερα…
    Η εναλλαγή τους στην Εξουσία στηρίχτηκε πάντοτε σε μια συγκεκριμένη πολιτική και κοινωνικό-ψυχολογική έννοια την ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ των Ελλήνων ψηφοφόρων από τα έργα και τις ημέρες του Κόμματος που κατείχε την εξουσία μέχρι την παραμονή κάθε εκλογικής αναμέτρησης οπότε και το ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΑΝ.
    Στην περιρρέουσα κοινωνική, πολιτική, ψυχολογική μας κατάσταση που προήλθε από την οικονομική κατάρρευση της χώρας μας, η άποψη ότι το εκλογικό σώμα θα στραφεί ενάντια στα 2 Κόμματα που αυτή τη στιγμή μας ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ φαίνεται ανάγλυφα στις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…Αυτό, όμως, που δεν φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, έστω και εάν τα ποσοστά που δίνουν οι ερωτώμενοι προδιαγράφουν ότι τα λεγόμενα μικρά και μαζί τους τα νεότευκτα Κόμματα, είναι ότι η δημιουργία αναχωμάτων στα αριστερά για το ΠΑΣΟΚ και στα δεξιά για τη «Νέα» Νέα Δημοκρατία πολύ δύσκολα θα λειτουργήσει μπροστά στην Κάλπη που θα στηθεί σε μερικές εβδομάδες.
     Ο κ Βενιζέλος «κέρδισε» τις εντυπώσεις με τις οικονομικές εξελίξεις στο Eurogroup και την μετάθεση «της ημέρας που η Ελλάδα αναπόφευκτα θα ζήσει τον οικονομικό της Αρμαγεδώνα…»
     Κατάφερε να είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος και για πρώτη φορά στη νεότερη πολιτική μας ιστορία, μετά τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή και την δική του Νέα Δημοκρατία, το άλλο από τα 2 Κόμματα εξουσίας θα έχει Βόρειο- Ελλαδίτη Πρόεδρο!..
      Επιτρέψτε μου να το γράψω μολονότι είναι άκομψο ως περιγραφική του ανθρώπινου (και ελληνικού χαρακτήρα) έννοια ότι  «πρώτα πεθαίνουμε εμείς και μετά τα χούγια μας» οπότε και προτείνω να δούμε τα αποτελέσματα της ερχόμενης Κυριακής, το μέγεθος της συμμετοχής των κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας, σε σύγκριση με άλλες περιοχές της Πατρίδας μας στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και μετά να σκεφθούμε το «πρωτότυπο σενάριό» μου που στηρίζεται σε πιθανές κεντρομόλους δυνάμεις στο πράσινο στρατόπεδο…
      Κατά την  ταπεινή μου άποψη στις ερχόμενες ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές μάλλον ο κ Σαμαράς και η δική του «Νέα» Νέα Δημοκρατία θα έχει περισσότερα ζόρια από τα δεξιά του από όσα ο κ Βενιζέλος και το δικό του ΠΑΣΟΚ από τα αριστερά του…
      Προς αποφυγή «παρεξηγήσεων» κλείνοντας δηλώνω ότι εγώ δεν θα ψηφίσω ούτε τον κ Βενιζέλο, ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε «Νέα» ΝΔ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: