ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

Παπουτσής εναντίον ΠΑΣΟΚ: Είναι πλέον ένα συνονθύλευμα μικρών και μεγάλων συμφερόντων. Θα μετατραπεί σε ΚΟΔΗΣΟ.

Σε μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση σήμερα ο Χρήστος Παπουτσής καταφέρεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ και των συμφερόντων, κάτι το λιγότερο οξύμωρο δεδομένου ότι ήταν από τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος επί πολλές δεκατίες.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί παρακάτω:
“Το ΠΑΣΟΚ, εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται σε μια διαρκή μετάλλαξη. Σε μια διαρκή μετάλλαξη, όπου από ένα μεγάλο μαζικό κίνημα μετατρέπεται σ ένα μικρό κόμμα . Εκλογικό μηχανισμό στη πραγματικότητα. Κι ένα κλάμπ στελεχών εξουσίας.
Αντιμάχομαι τη μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σ ένα σύγχρονο ΚΟΔΗΣΟ. Ένα άνευρο δηλαδή κι αφυδατωμένο μικρό και καθαρό σχηματισμό του μεσαίου χώρου, το οποίο θα είναι απαραίτητο συμπλήρωμα και δεκανίκι των κεντροδεξιών σεναρίων.
Αντιμάχομαι ένα ΠΑΣΟΚ με Βαρόνους και βαρονίες. Με αποφάσεις των αυτοαποκαλούμενων κορυφαίων με διευθετήσεις παρασκηνίων. Ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο συμβιβάζεται με βάση τα δημοσκοπικά ευρήματα και στη πραγματικότητα στερεί από τα στελέχη του, από τον ίδιο τον πολίτη, από τον ελληνικό λαό να πάρει τις τύχες και τις αποφάσεις στα χέρια του.
Ε, λοιπόν, αυτό το ΠΑΣΟΚ το οποίο για πολλά χρόνια μέσα από αυτές τις λογικές κατέστη ένα συνονθύλευμα μικρών και μεγάλων συμφερόντων και πελατειακών σχέσεων, αυτό το ΠΑΣΟΚ στη δική μου συνείδηση έχει γίνει οριστικά αποκρουστικό!”

Δεν υπάρχουν σχόλια: