ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.12

Αξίζει να πεθάνει η Ελλάδα και να ζούν δύο καθάρματα;;

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

«Ήταν τότε που ενώ είχαμε βγάλει μία πολύ πετυχημένη έκδοση της δεκαετίας, έγιναν κάποια σχόλια ότι εμείς εάν δεν πάρουμε βοήθεια από τη Γερμανία, θα πάμε στο IMF (ΔΝΤ). Ήταν μία ατυχής τοποθέτηση για τις αγορές, γιατί οι αγορές ενώ άκουγαν ότι το χαρτί πάει καλά, τα spreads έπεφταν κλπ., ξαφνικά έλεγαν "καλά αφού αυτοί σήκωσαν λεφτά και πάνε πάρα πολύ καλά, γιατί συνεχίζουν και μας απειλούν ότι θα πάνε στο IMF; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν βλέπουμε;". Και ξαφνικά φρίκαραν. Αρχίζουν και λένε ότι μήπως γίνεται κάτι; Αλλιώς τους περιμένουμε να συμπεριφέρονται και αλλιώς συμπεριφέρονται»....


Αυτά είπε στη Βουλή ο γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ Π. Χριστοδούλου για τους πολιτικούς που έμελε να εκτελέσουν εν ψυχρώ την Ελλάδα.
Κάνανε τα αδύνατα δυνατά οι μειοδότες… Κίνησαν γη και ουρανό, βάλανε τα νερομπίστολα πάνω στο τραπέζι, μίλησαν για διεφθαρμένους Έλληνες, Τιτανικούς, παραφούσκωσαν το έλλειμμα μόνο και μόνο να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ και τα κατάφεραν… 
Κατάφεραν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε τριτικοσμική χώρα στην κατηγορίας Περού και Μπαγκλαντές… Δύο καθάρματα πολιτικοί έδεσαν σιδηροδέσμια μια χώρα, τη χώρα τους, και την παρέδωσαν λεία στον Γερμανικό νεοεπεκτατισμό και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο!
ΓΙΑΤΙ;
Αυτοί σίγουρα ξέρουν το γιατί και όλοι εμείς το υποψιαζόμαστε…
Είναι πλέον δουλειά της Δικαιοσύνης να βρει του λόγους… Όσο ακόμα είναι νωρίς…
Αξίζει να πεθάνει η Ελλάδα και να ζουν αυτά τα  καθάρματα; Ποιες εξεταστικές επιτροπές και ποια Ειδικά Δικαστήρια;
Συνοπτικές διαδικασίες και άμεση τιμωρία…
Πολλοί αν όχι οι περισσότεροι των Ελλήνων θεωρούν αποτυχημένο τον ΓΑΠ. Κάνουν λάθος, ο Παπανδρέου όχι μόνο πέτυχε σ’ αυτό για το οποίο επιλέγει, αλλά έθεσε και εκτός μάχης τον Αντώνη Σαμαρά, καθιστώντας τον μάλιστα συνένοχο στο προδοτικό του έργο!
Από δω και πέρα ο λαός έχει το λόγο, αφού είναι και ο μόνος που μπορεί να σταματήσει αυτόν τον όλεθρο…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: