ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.12

Καμμένος: Οι Παπανδρέου θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί




Επίθεση εναντίον του A. Παπανδρέου, αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος από την Ευελπίδων όπου βρέθηκε σήμερα, λόγω της αγωγής που κατέθεσε εναντίον του ο A. Παπανδρέου και με την οποία ζητά 100.000 ευρώ, για όσα έχει αναφέρει έως τώρα ο Π. Καμμένος σχετικά με την υπόθεση των CDS.
Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανέφερε πως «θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί ήδη η οικογένεια Παπανδρέου και οι συνεργοί τους για το έγκλημα που έχουν διαπράξει κατά της χώρας», συμπληρώνοντας πως «οι κύριοι που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση κάνοντας παράνομες πράξεις, έχουν το θράσος να συνεχίζουν να απειλούν μέσω αγωγών».
Μάλιστα ο Π. Καμμένος με χθεσινή ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ανέφερε ότι δεν φοβάται.
«1000.000 ευρώ ζητά ο αδελφός του broker των διεθνών τοκογλύφων και υπάλληλος των κερδοσκόπων Αντρίκος Παπανδρέου για να με απειλήσει και να σιωπήσω για την κλοπή των Ελλήνων αύριο στην τ.σχολή Ευελπίδων κτήριο 4 στις 11 το πρωί.
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Διαβάστε περισσότερα: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: