ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.12

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ  ΨΕΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

Είχε κρυφή αντζέντα τόσο καιρό ο Ευ. Βενιζέλος
; Ο άνθρωπος που μας έλεγε ότι η οικονομία θα έχει πλεονάσματα την άνοιξη του 2012 αποκαλύπτεται ότι συζητούσε μέχρι πρότινος για έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ. Αποκαλυπτικός ήταν ο Σόιμπλε από τη Φλωρεντία όπου μίλησε λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Συζήτησα “πολύ ανοικτά” με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, αν η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα να φύγει από το ευρώ. Οι ελληνικές αρχές αποφάσισαν ότι είναι 100% καλύτερα να μείνει η χώρα στο ευρώ». Αυτά είπε ο κ. Σόιμπλε σημειώνοντας ότι η Ελλάδα είναι ξεχωριστεί περίπτωση και θα χρειαστούν πολλά χρήματα να ξοδευτούν για να σωθεί.

Όμως, η ομιλία του αυτή αποδεικνύει ότι ο κ. Βενιζέλος από το περασμένο φθινόπωρο μας έλεγε να κάνουμε «ντου» για να σώσουμε τη χώρα, μας πήρε ότι λεφτά είχαμε στην τσέπη μας, μας υποσχόταν καλύτερες ημέρες με λιγότερα μέτρα αλλά στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο έσκυβε το κεφάλι και διαπραγματευόταν έξοδο από το ευρώ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: