ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.12

ΕΚΤΑΚΤΟ! Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική…

…Στο στόχαστρο οι πατάτες Νευροκοπίου
Έκτακτη σύγκλιση σύσκεψης αυτή την ώρα στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ με τη συμμετοχή του κ. Χρυσοχοϊδη, του κ. Παπαδήμου, της ηγεσίας των ΜΑΤ, της Αντιτρομοκρατικής αλλά και του ΣΔΟΕ, μιας και έγκυρες πληροφορίες της Κρατικής Ασφάλειας και δύο συμμαχικών μυστικών υπηρεσιών, για γιάφκες τρομοκρατούν που αγοράζουν τεράστιες ποσότητες πατάτες Νευροκοπίου.
Οι πληροφορίες υποδεικνύουν και ενδεχόμενη συμμετοχή πατατοπαραγωγών και Δήμων που διαθέτουν το προϊόν τους σε τρομοκράτες που προτίθενται να κάνουν χρήση στις εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ με στόχο να...
 αποφευχθεί η συντριπτική ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική νίκη του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Επιπροσθέτως υπάρχουν φήμες ότι το τρομοκρατικό υλικό θα χρησιμοποιηθεί και στις παρελάσεις της 25ης Μάρτη με στόχο τα πολιτικά πρόσωπα στις εξέδρες των επισήμων.
Αποφασίστηκε να δημιουργηθούν άμεσα μικτά κλιμάκια του ΣΔΟΕ και της Αντιτρομοκρατικής, ώστε να ελέγχουν μέσω τιμολογίων οι πωλήσεις πατάτας από το Νευροκόπι.
Επίσης, γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις ν’ αποφευχθεί διάθεση αυγών μέσω Δήμων, για να μειωθούν τα όπλα των τρομοκρατών στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και την 25η Μάρτη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: