ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.12

ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ...


...να  βγει ΣΗΜΕΡΑ, όχι αύριο, και να καταδικάσει την πολιτική συμμορία,  τα κατάπτυστα πολιτικά υποκείμενα που λειτουργούν σαν λυσσασμένα αρπακτικά και είναι οι κολλητοί του και οι κολλητές του...



"Ακροβολισμένη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί στην Ιπποκράτους, ομάδα του Βενιζέλου με επικεφαλής την Εύα Καιλή με ειδική αποστολή!
Η ομάδα της Εύας τσεκάρει τα προσωπικά πράγματα που μαζεύουν από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου οι άνθρωποι που κάνουν την μετακόμιση για να εγκατασταθεί εκεί ο Βενιζέλος.
Χαμός στους διαδρόμους της Ιπποκράτους. Kι όλα αυτά πριν ακόμη αναλάβει επίσημα αρχηγός ο Βενιζέλος κι ενώ ο Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!
Μιλάμε για κανονική επέλαση των ανθρώπων του Βενιζέλου που έχουν προσγειωθεί στην Ιπποκράτους όπως οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Αφαγανιστάν που κατουρούσαν τα πτώματα των νεκρών."



Το έχω ξαναπεί ότι πρόκειται για πολιτική μαφία. 

Μετά την αθλιότητα του Εθνικού Συμβουλίου την Κυριακή όπου έκαναν ψηφοφορία μαϊμού για τους υποψήφιους με παρόντα στην αίθουσα ελάχιστα μέλη του οργάνου, ούτε το 25%,  δίνοντας στη συνέχεια ψεύτικα στοιχεία ψηφισάντων  στα ΜΜΕ, μετά την υποκατάσταση των αρμόδιων  θεσμικών οργάνων για τις εκλογές της Κυριακής από κολαούζους που περιφέρονται στα ΜΜΕ του ΔΟΛ και  αναγγέλλουν το τι μέλλει  γενέσθαι, προχωρούν τώρα και σε αλητείες του είδους που καταγγέλθηκαν.

Για να τελειώνουμε.
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτικές διαφορές. Έχουμε να κάνουμε με λαθροχειρίες και με πολιτικό υπόκοσμο.

Θέλω να παρακαλέσω τους, με καλή προαίρεση, φίλους και συντρόφους να μην κάνουν πάλι το λάθος να επιχειρήσουν να με πείσουν για την ανάγκη στήριξης  του ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή στην ψηφοφορία την επόμενη Κυριακή. Θα με φέρουν στην πολύ δυσάρεστη θέση να τους αντιμετωπίσω άσχημα.

Με ανθρώπους της πολιτικής νύχτας, με «πολιτικά»  στελέχη που έχουν υποκαταστήσει την πολιτική συμπεριφορά με κονσομασιόν  δεν είχα, δεν έχω και ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ οποιαδήποτε σχέση.

Ο Βενιζέλος έχει μία επιλογή.

Να καταδικάσει ΤΩΡΑ, να καταγγείλει ΣΗΜΕΡΑ αυτές τις συμπεριφορές των υπασπιστών του. Διαφορετικά αυτοανακηρύσσεται ως  ο εμπνευστής και  καθοδηγητής της πρώτης μετά την μεταπολίτευση νομότυπης πολιτικής μαφίας. 



ΥΓ 1) Και βεβαίως έχουν ευθύνη ΟΛΟΙ όσοι γνωρίζουν τις πρωτοφανείς αθλιότητες που συμβαίνουν αυτές τις μέρες και ΣΙΩΠΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΙ κι αν ειναι...
     
      2) Για το ΠΩΣ έγινε η ψηφοφορία την Κυριακή, για το πόσοι ψήφισαν το γνωρίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι που ήταν στο Κέντρο Τύπου. Το έβλεπαν ζωντανά στις οθόνες τους. Κι όμως δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να πει την αλήθεια, ΕΝΑΣ. Ευτυχώς υπάρχουν οι κασέτες με το βιντεο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: