ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.12

"Σφαγή" μετά μουσικής στην Ιπποκράτους για μια "μπουχάρα": "Διεμερίσαντο τα ιμάτιά μου εαυτοίς και επί τον ιματισμόν μου έβαλον κλήρο"

Έλειπε και η μπουχάρα! Τραγελαφικές ιστορίες διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ...
 
Η… αρπαγή της μπουχάρας οδηγεί Τόνια και Σπυρόπουλο στην… εκπομπή της Τατιάνας
από "σίβυλλα"
Τραγελαφικές ιστορίες διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ. Μια από αυτές είναι πλέον γνωστή στην Ιπποκράτους σαν η «αρπαγή της μπουχάρας». Σε γραφείο στις οικονομικές υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ, υπήρχε μια μπουχάρα, που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, μιας και χειροποίητο χαλί σε πολιτικό γραφείο δεν...συναντάς εύκολα -τα χαλιά μπουχάρα κατασκευάζονται στο Πακιστάν, είναι γνωστά για το σχέδιό τους «το πάτημα του ελέφαντα», συνήθως έχουν κόκκινο ή μπορντό χρώμα και κοστίζουν κάποιες εκατοντάδες ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Χθες που ο ΓΑΠ μάζευε τα υπάρχοντά του, έγινε αντιληπτό ότι έλειπε και η μπουχάρα! Αυτομάτως έγινε κινητοποίηση και η Τόνια Αντωνίου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι σηκώνουν και το λογιστήριο με ότι εμπεριέχει.
Ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος διέψευσε λέγοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου μεταφέρει πράγματα που ανήκουν στον ίδιο και τους συνεργάτες του οι οποίοι θα τον ακολουθήσουν στο πολιτικό του γραφείο. Ειδικά για την μπουχάρα, εξωδίκως ειπώθηκε ότι δεν είχε αγοραστεί από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ανήκε στην υπάλληλο «Κ» η οποία την είχε φέρει από το σπίτι της για να διακοσμήσει (και να ζεστάνει) το γραφείο της.
Σαφώς και πρέπει να διευκρινιστεί ποιος πλήρωσε- όχι μόνο τη μπουχάρα, αλλά, όλα ανεξαιρέτως τα αντικείμενα που μετακινούνται από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Και ταυτοχρόνως, φάκελοι και στοιχεία που αφορούν στη λειτουργία του κόμματος να περάσουν στα χέρια του νέου προέδρου. Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ. Ωστόσο- εικάζουμε, αυτό μπορεί να γίνει χωρίς τα ξεκατινιάσματα που δεν περιποιούν τιμή στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ταυτοχρόνως δημιουργούν την εντύπωση ότι οσονούπω θα λύσουν τις διαφορές τους στην… εκπομπή της κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου, για να μην πούμε στα «παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια.
Αρ.Πα από newpost, μέσω "Το Γρέκι" via  στοχασμος πολιτικη
==========================

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόνια... Horseface...