ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.12

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΡΕΜΕΙ και ΖΗΤΑΕΙ ΣΩΣΙΒΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ... ΔΙΑΣΩΘΕΙ...!!!

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο "ΑΦΕΛΗΣ" ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ...!!!

Δεν καταλαβαίνει ο "αφελής" και "φληναφής" Λοβέρδος, ότι όσο μιλάει για  συγκυβερνήσεις, δεν κάνει μόνο ζημιά στην ΝΔ, αλλά κυρίως στο κόμμα του, πού εν' όψει εκλογής νέου Αρχηγού τον στέλνει στην εκλογική καραμανιόλα,

αφού κάθε είδους εκ των προτέρων ομολογημένη  "συγκυβέρνηση", αποκαλύπτει και δημιουργεί έτι περαιτέρω ηττοπάθεια στο ήδη καταβαραθρωμένο κόμμα του.
Έκτός και άν πιστεύει ότι μετά την εκλογική συντριβή του Πασοκ, θα αναλάβει ο ίδιοςτην Αρχηγία και επιζητά από τώρα τουλάχιστον γιά το εαυτόν του χαρτί αποενοχοποίησης από τον Σαμαρά γιά να μείνει εκτός κάδρου διώξεων από την Εξεταστική γιά την Οικονομία...
Δεν εξηγούνται διαφερετικά, οι μετά επιμονής δηλώσεις του, ακόμη και σήμερα περί "συνεργασίας"  με την ΝΔ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: