ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.12

Τραγική φαρσοκωμωδία η εκλογή Μπενί(το), αλλά τα ΜΜΕ παπαγαλίζουν ασύστολα!



Καλά, αυτοί στα αργυρώνητα ΜΜΕ έχουν πάθει παραλήρημα με την εκλογή Βενιζέλου! Έχουν χαζέψει και δεν ξέρουν τί λένε! Άκουσα να παπαγαλίζουν ότι πρόκειται για γιορτή δημοκρατίας, άσχετα που υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος, άκουσα ότι πρόκειται για επανεκκίνηση του κινήματος (ασχολίαστο!!!), αλλά λέει το μεγάλο στοίχημα του Μπενίτο, αυτού του απύλωτου εγωπαθούς εξουσιομανή, είναι να επαναδραστηριοποιηθεί η βάση του κόμματος που τον τελευταίο καιρό απέχει! Φτάσανε στο σημείο να μας λένε ότι κάποιοι “γαλάζιοι” δήμαρχοι δεν παραχώρησαν δημοτικά κτίρια για την μεγάλη εκλογική μάχη του ενός με τον εαυτό του!!!!
Τί λέτε ρε γιουσουφάκια του Μπενί Πασά! Τραγικοί ματσουκοφόροι, παπαγάλοι των δοσιλόγων…!!!! Γιατί δεν μας λέτε ότι το ΠΑΣΟΚ σας είναι ένα κόμμα πεθαμένο; Ένα σάπιο πολιτικό σώμα που βρωμάει και δηλητηριάζει την κοινωνία;
Κι εξηγούμαι…
Το ΠΑΣΟΚ θεωρητικά έχει τοπικές οργανώσεις σε όλη την χώρα. Σε μεγάλες και μικρές πόλεις και σε όλους τους καλλικρατικούς δήμους. Αυτές οι ΤΟ, όπως πολύ καλά ξέρουμε, διαθέτουν (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) έστω ένα γραφείο. Γιατί λοιπόν ο μεγάλος σας ηγέτης δεν έχει επιλέξει να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές ούτε σε μία τοπική οργάνωση, αλλά σε ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, ταβέρνες, καφενεία και βενζινάδικα; Τί θα ήταν πιο λογικό απ’το να χρησιμοποιηθούν τα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος για μια εσωκομματική διαδικασία, χωρίς να υποχρεώνονται σε κανέναν;
Απλά γιατί πλέον η βάση του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει!!!
Οι τοπικές έχουν διαλυθεί, τα απλά μέλη που στήριζαν αυτό το τεράστιο οργανισμό παραγωγής διαφθοράς, που λέγεται ΠΑΣΟΚ, έχουν φύγει και γενικά όλη αυτή τραγελαφική διαδικασία δεν αφορά παρά ελάχιστους ακόμη βολεμένους επαγγελματίες ΠΑΣΟΚανθρώπους… Σίγουρα όχι την κοινωνία, σίγουρα όχι τον λαό!
Έτσι κι αλλιώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι όπως και να έχει η διαδικασία αύριο, γύρω στις 110-130 χιλιάδες ψηφίσαντες θα ανακοινώσουν. Τόσους υπολογίζουν ότι δεν θα φέρουν περαιτέρω αποσυσπείρωση και ο Τσουκάτος θα κάνει τα μαγειρέματά του… Τα έμαθε άλλωστε δίπλα στους αρχιμάγειρες Σημίτη και Παπαδήμο όταν μαγείρευαν τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ, σε μια εσωκομματική εκλογή με έναν υποψήφιο θα κωλώσει; Άλλωστε ποιος μπορεί πέρα του στενού επιτελείου του Μπένι να ελέγξει τα στατιστικά;
Κρίμα το δίευρω συντρόφια!!!!
ΤΡΑΤΖΙΚ!!
 
 http://wp.me/pWOiz-sJw

Δεν υπάρχουν σχόλια: