ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.12

ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΜΑΔΑΕΙ" ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ ο Δ. Πιπεργιάς



Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ γνωστοποιεί ο πρώην βουλευτής Ευβοίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Δημήτρης Πιπεργιάς. Σε επιστολή του προς τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη, διατυπώνει την «εκτίμηση» ότι «το μεταλλαγμένο πλέον ΠΑΣΟΚ», όπως «περίτρανα αποδείχθηκε στην πρόσφατη Εθνική Συνδιάσκεψη», «δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις».
Ο Δ. Πιπεργιάς υποστηρίζει ότι είναι «ώρα ευθύνης για όλους» που «απαιτεί κόμματα και πολιτικούς που να εκφράζουν τα συμφέροντα του Λαού και όχι ικανούς διαχειριστές της εξουσίας, που προκειμένου να διατηρηθούν στις καρέκλες της, συναγελάζονται με τα κάθε λογής αρπακτικά που ασέλγησαν κατ’ επανάληψη σε βάρος του Λαού και δηλώνουν πρόθυμοι να συμπληρώσουν την “μελλοντική κυβέρνηση Σαμαρά”». 24h

Δεν υπάρχουν σχόλια: