ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.12

Τώρα θέλει στ’ άρματα. Παίρνω τον νόμο στα χέρια μου.


Γιατί στα δικά τους έχει γίνει κουρελόπανο.

Οι εκπρόσωποι, εκτός του ότι δεν δικάζονται για κανένα τους έγκλημα, νομίζουν ότι έχουν το ελεύθερο με μία συγνώμη, όχι μόνο να παραγράφουν τα εγκλήματά τους αλλά κι ότι έχουν το ελεύθερο να τα ξανακάνουν από την αρχή, σαν να μην τρέχει κάστανο!!!

Οι εκπρόσωποι, εκτός του ότι αμείβονται με υπέρογκα ποσά για ένα έργο που κανείς δεν τους ανέθεσε και ρήμαξαν τη χώρα, νομίζουν ότι έχουν το ελεύθερο να διαχειρίζονται την εφαρμογή των μέτρων κατά πώς τους συμφέρει, για να μην συμμετέχουν αυτοί!!!

Οι νόμοι, οι φόροι, τα πρόστιμα, φτιάχτηκαν για να τους υπακούν/τηρούν ΜΟΝΟ οι πολίτες;;;;
Την φτώχια, την εξαθλίωση, τον πόνο, την καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων, πρέπει να τα υποστούν ΜΟΝΟ οι πολίτες;;;;

Θα πάρω τ’ όπλο μου κι όποιον πάρει ο χάρος κύριοι!!

(Οι υπηρεσίες ΤΟΥΣ είναι το άντρο του εχθρού κι οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ τους ο στόχος.. αυτοί που γονυπετείς υπακούν τις παράνομες, επαίσχυντες εντολές των. Αυτοί είναι τα χέρια τού εγκληματία!!! ΑΥΤΟΙ θέτουν σε εφαρμογή τα εγκλήματα που οι προδότες εκπονούν. Χωρίς χέρια, ο εγκληματίας δεν θα υφίστατο!!)

Στεφανία Λυγερού

Δεν υπάρχουν σχόλια: