ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.12

Συντεταγμένη πλύση εγκεφάλου


Όπως   είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος Β΄ Πάγκαλος, αν κουρευτούν τα ταμεία κατά 30% τότε θα καταρρεύσουν και δεν θα μπορούν να δίνουν συντάξεις.

Οπότε ο αντιπρόεδρος Α΄ Μπένι ο μισθοφάγος τα κούρεψε κατά 50% για να έχουν να δώσουν συντάξεις.

Και ο μήνας έχει εννιά…

Λυπάμαι πραγματικά τις τράπεζες. Ο Μπένι τις κατατρόπωσε. Και ας το κάνουμε λιανά για να καταλάβουμε την επιτυχία του Μπένι.

Ας υποθέσουμε ότι μια τράπεζα είχε ελληνικά ομόλογα ονομαστικής αξίας 100 ευρώ. Η πραγματική τους αξία ήταν το πολύ 15 ευρώ. Ο Μπένι λοιπόν δίνει σε ζεστό χρήμα 15 ευρώ και ανταλλάσει αυτά τα ομόλογα με άλλα αξίας 35 ευρώ. Τα οποία είναι ενυπόθηκα και στο αγγλικό δίκαιο. Και με επιτόκιο το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με την ανάπτυξη.

Έτσι οι τράπεζες την πάτησαν. Αντί να έχουν σκουπίδια στα χαρτοφυλάκια τους έχουν ζεστό χρήμα και ομόλογα – χρυσάφι.

Από την άλλη, όπως είπε ο Μπένι ο μισθοφάγος, οι Έλληνες ξεφορτώθηκαν από την πλάτη τους 100 δις. Και πριν προλάβουν να τα ξεφορτωθούν τους έβαλε στην πλάτη 130 δις.

Για να έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία. Να κουρεύεις το χρέος και αυτό να αυξάνεται.
 
Και για να

μην ξεχνιόμαστε. Πριν από ένα χρόνο η συντεταγμένη χρεοκοπία ήταν, σύμφωνα με την κυβέρνηση και τους δημοσιογράφους – παπαγαλάκια, μια καταστροφική επιλογή.
Τώρα είναι επιτυχία.

Τι είναι όμως η συντεταγμένη χρεοκοπία;
Είναι η χρεοκοπία όπου κερδίζουν οι δανειστές τα πάντα και χάνει η χρεοκοπημένη χώρα τα πάντα. Είναι η χρεοκοπία που δεν γίνεται με επιλογή της χώρας και με τους δικούς της όρους αλλά με επιλογή των δανειστών και τους δικούς της όρους.

Φαγωθήκαμε, ας ακούσουμε μια συγνώμη και ας ακούσουμε μια συγνώμη. Μας την είπε η Siemens.

Την χρυσοπληρώσαμε βέβαια αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Η κυβέρνηση φοβάται επεισόδια κατά την 25η Μαρτίου και σκέφτεται να την καταργήσει. Έτσι το ημερολόγιο από τις 24 Μαρτίου θα πάει απευθείας στις 26 Μαρτίου.

Είναι βέβαια θλιβερό την εξέγερση που θα πρέπει να γίνει από τους πολίτες να την κάνεις χάπενινγκ. Αλλά τέτοιος λαός είμαστε. Μετά το χάπενινγκ της 25ης Μαρτίου θα ακολουθήσει αυτό των εκλογών.

Σωθήκαμε με το κούρεμα και τα μέτρα που μας έχουν επιβάλλει; Όλοι, ακόμα και οι μνημονιακοί, λένε, ΟΧΙ. Είναι απλά ένα βήμα. Για να μας αποτελειώσουν.

Ο Τσε Καρατζαφέρ μας δείχνει τον δρόμο. Όταν μπαίνουν ληστές στο σπίτι μας να μπορούμε να τους πυροβολήσουμε, είπε.

Και ποιοι είναι οι ληστές που κάθε τρεις και λίγο μπαίνουν στα σπίτια μας και μας κλέβουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα ανεργίας, την ζωή μας, το παρών και το μέλλον μας;

Κάποιος πρέπει να πει στο ΚΚΕ ότι όποιος κριτικάρει το κόμμα δεν είναι αντικομμουνιστής. Γιατί το ΚΚΕ είναι τόσο κομμουνιστικό όσο σοσιαλιστικό είναι το ΠΑΣΟΚ. Ο αυτοπροσδιορισμός δεν σημαίνει ότι ανταποκρίνεται και στην αλήθεια.

Το πρόβλημα της ευρωπαϊκής κρίσης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην δομή του Ευρώ. Και με το Ευρώ οι πολίτες της Ευρώπης θα θυσιάζονται για να σωθούν οι τράπεζες.

Μήπως θα έπρεπε η, εκτός ΚΚΕ, αριστερά (όπως αυτοπροσδιορίζεται) να κάνει μια ανάλυση για να δει κατά πόσο είναι ωφέλιμο για τους πολίτες η παραμονή στο Ευρώ; Ή φοβούνται ότι θα τους κατηγορήσει ο Πρετεντέρης;

Αλλά αν πάμε σε εθνικό νόμισμα θα γίνουμε Αλβανία. Ενώ με το ευρώ θα γίνουμε ευρωαλβανία.
Το «θα» στην προηγούμενη πρόταση είναι περιττό. Γίναμε ήδη.

Τώρα που η Νέα Πασοκοκρατία των Μπένι μισθοφάγου και Αντωνάκη σφουγγαράκη μας έσωσε μπορούμε να καταστραφούμε με την ησυχία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: