ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.12

Μεγάλος ξεφτίλας,όλα για την καρέκλα!Ο Γ. Παναγιωτακόπουλος και πάλι στο Πολιτικό Συμβούλιο


ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΊΖΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ
 Ανακάλεσε την παραίτηση του από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ ο κ. Γ. Παναγιωτακόπουλος. Οπως...
ανακοινώθηκε ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος ζήτησε από τον κ. Παναγιωτακόπουλο να ανακαλέσει την παραίτησή του που είχε υποβάλει προ μηνός από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος δέχτηκε... και προφανώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.


Σε συνομιλία που είχε με «Το Βήμα», ο κ. Παναγιωτακόπουλος, είπε ότι τον κάλεσε ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, ο οποίος του είπε ότι.....
ούτε ο κ. Γ. Παπανδρέου είχε κάνει αποδεκτή την παραίτησή του, ούτε ο ίδιος την κάνει αποδεκτή. Ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας είχε παραιτηθεί από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, επειδή, όπως σημείωσε στην επιστολή του, διαφωνούσε με την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης:. «Και τώρα διαφωνώ, αλλά στρατεύομαι στο κάλεσμα για πανστρατιά ενόψει εκλογών», είπε στον κ. Βενιζέλο.

Την Τρίτη, στις 9.30 το πρωί συνεδριάζει, στην Ιπποκράτους, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται για να λάβει το Πολιτικό Συμβούλιο τις καταστατικά προβλεπόμενες αποφάσεις για την κίνηση των προεκλογικών διαδικασιών, την προετοιμασία ψηφοδελτίων κ.ο.κ.
 www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: