ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.12

ΈΚΤΑΚΤΟ: Το ΚΚΕ μόλις ανακοίνωσε οτι ΔΕ θέλει να κυβερνήσει.


Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τις φθηνές πατάτες

Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας». Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
 
Το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα «παρατηρητήρια τιμών» και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού.
Η ακρίβεια που πνίγει τη λαϊκή οικογένεια οφείλεται πρώτα και κύρια στην κατακρεούργηση των μισθών, στην ανεργία, στα εξοντωτικά χαράτσια και τη βαριά έμμεση και άμεση φορολογία. Οφείλεται στα μονοπώλια και τα καρτέλ που δεσπόζουν σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η αισχρή ληστεία που κάνουν στη λαϊκή οικογένεια μαζί, κυβέρνηση μέσω φόρων και  μονοπώλια εισαγωγής και επεξεργασίας του πετρελαίου, επαναλαμβάνεται στον ένα ή τον άλλο βαθμό σε όλους τους τομείς.
Η αλήθεια είναι ότι τα μονοπώλια όσο θα υπάρχουν θα επιβάλλουν ληστρικές τιμές και θα καθορίζουν την ποιότητα των τροφίμων, των αγροτικών προϊόντων, των φαρμάκων, της ενέργειας, και όλων όσα είναι απαραίτητα για τη διαβίωση της λαϊκής οικογένειας. Ακόμα και εκεί που βγάζουν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν ως μεσάζοντες, το όφελος είναι γι αυτούς και όχι για το λαό που καταναλώνει.
 
Ο στόχος προβολής του «κινήματος της φθηνής πατάτας» είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ. Να μη συνειδητοποιήσουν και αγωνιστούν ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για το ξεκλήρισμά τους, τα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τις αλυσίδες Super Market που εμπορεύονται τα προϊόντα τους, ελέγχουν τις εισαγωγές. Αυτά τα μονοπώλια αξιοποιούν τα όπλα που τους παρέχει η ΕΕ με την ΚΑΠ σε βάρος και της φτωχής αγροτιάς και των εργαζομένων – καταναλωτών.
 
Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει την ανάγκη άλλου δρόμου ανάπτυξης. Η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να καλύψει με επάρκεια, ασφάλεια και φθηνά, τις διατροφικές ανάγκες του λαού σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα καθώς και τις ανάγκες της βιομηχανίας. Ότι αυτό δεν γίνεται καταδεικνύει πόσο είναι ώριμη και επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κεντρικός πανεθνικός σχεδιασμός. Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος  και να δημιουργηθούν παραγωγικοί συνεταιρισμοί της μικρής και μεσαίας αγροτιάς. Το μεγαλοεμπόριο και οι εισαγωγές να είναι αποκλειστική υπόθεση του κράτους. Αυτό σημαίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Η συσπείρωση με το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και να απολαμβάνει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει.
πήγη:kke.gr   via hypethros

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ kassianos@in.gr

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΡΘΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΚΚΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ) ΤΑ ΕΞΗΣ: ¨Αυτό σημαίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Η συσπείρωση με το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και να απολαμβάνει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει.¨
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΡΤΗΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ (ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ

Unknown είπε...

Αγαπητέ φίλε κατ αρχήν ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.. στο θέμα μας τώρα και επί τίτλου ..
Ο τίτλος της ανάρτησης πιστεύουμε απόλυτα ότι αποτυπώνει και την "διάθεση" του ΚΚΕ !! και εξηγούμαστε..
Επειδή τυγχάνουμε και εμείς 'εραστές' της συνομωσιολογίας και επειδή και εμείς φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τουλάχιστον τα μισά αλλά έχουμε και 'διάθεση' καλής προαίρεσης των συνομωσιολογούντων θα επιμείνουμε στον τίτλο μας καθόσον το ΚΚΕ ..Α) Έχει δηλώσει δια στόματος της ίδιας της ΓΓ ότι δεν θέλει να κυβερνήσει (ορα http://www.youtube.com/watch?v=O-K3_BiDTcw&feature=player_embedded) και Β) είναι αδιανόητο την ώρα που η πατρίδα μας τελεί υπό κατοχή και ζούμε την πολιτική ανωμαλία να δεχθούμε την άποψη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ σε όποια κινηματική ενέργεια των πολιτων της χώρας η οποία προσπαθεί να ανατρέψει τα όποια απεργάζοντα των δοτών εγχώριων συνεργατών της τρόικας!! Έχουμε πόλεμο και το ΚΚΕ μόνιμα αντιδρά σε όποια πρωτοβουλία πολιτών είτε λέγεται κίνημα δεν πληρώνω είτε λεγεται κίνημα και πρωτοβουλίες πολιτών ή δήμων ενάντια στα χαράτσια ή κινημα της πατάτας... κοκ.... και γενικά σε όποια 'αντίδραση' πολιτών η οποία ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!! Ναι!!! δεν θέλει να κυβερνήσει ΤΟ ΚΚΕ αυτό είναι αυταπόδεικτο αφού ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ 'ΑΣΚΕΠΕΙΣ"..... πως όταν ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙΣ τον λαό να περιμένεις να έρθει κοντά σου?? …και στο φινάλε .... ΤΟ ΚΚΕ είναι αντιφατικό όταν καλεί σε αντίσταση και ανυπακοή τον λαό.... και όταν ο λαός εκφράζεται (έστω ακόμα και από παρόρμηση) με οποιονδήποτε τρόπο το ΚΚΕ να βλέπει ΣΚΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ...μόνον όμως όταν οι αντιδράσεις δεν έχουν και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΒΑΡΟ!!!..... Ε!! όχι δεν έχει το θέσφατο προνόμιο του λαϊκού αγώνα και της αντίστασης το ΚΚΕ ….

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ .... ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΧΘΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΒΑΡΟ!!
ΣΣ: το υπονοούμενο είναι πολύ συγκεκριμένο!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ

Αγαπητέ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ευχαριστώ για τη τιμή το να υπάρχει πολιτικός διάλογος μεταξύ μας. Ενθερματίζω για το ιστολόγιο ΛΗΜΕΡΙ και για σένα προσωπικά τα πιο θερμά, θετικά σχόλια που έχω διακρίνει και που σας θεωρώ από τα πιο ψαγμένα δημοκρατικά ιστολόγια. Σε ορισμένες απόψεις σας μάλιστα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας, όπως και στο ότι οι καιροί είναι πονηροί καθώς και στο ζήτημα της συνομωσιολογίας κλπ. Θα ξεκαθαρίσω κάτι, ότι δεν απαντώ σαν ΚΚΕ, διότι δεν τυγχάνω νόμιμος εκπρόσωπος του, ούτε ανήκω σήμερα στο κόμμα αυτό. (ούτε και σε κάποιο άλλο) Οι θέσεις μου είναι λοιπόν καθαρά προσωπικές και δεν υποκρύπτουν κομματισμό. Όντως η Πατρίδα μας τελεί υπό κατοχή και δοτοί ανδρείκελα, μαριονέτες και αχυράνθρωποι την κυβερνούν αντισυνταγματικώς και παράνομα. Είναι θεμιτό και φυσικό να αντιδρά το ΚΚΕ ως κόμμα αρχών και σαν το μεγαλύτερο, μαζικότερο και δυναμικότερο κόμμα της αριστεράς, σε κινηματικές αποπροσανατολιστικές ενέργειες τύπου πατάτας, ή τύπου κατσαρόλας κλπ ενέργειες, καθώς και τις αντικραδασμικές (από την πολιτική συντήρηση και την άρχουσα τάξη) συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος κ.α (αναφέρομαι σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις) τις οποίες τις θεωρεί το ΚΚΕ σωστά αποπροσανατολιστικές από τον πραγματικό ταξικό αγώνα. Επίσης θεμιτή στη πολιτική, η προπαγάνδα του κάθε κόμματος για τους ασκεπείς, διότι επιδιώκει στην αύξηση της κομματικής δύναμης τους. Ναι συμφωνώ μαζί σας ότι βλέπει σκιές και φαντάσματα κλπ όταν δεν υπάρχουνε τα κόκκινα λάβαρά του. Ναι επίσης συμφωνώ ότι δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμά του το προνόμιο του λαϊκού αγώνα. Είμαστε ελεύθεροι να κρίνουμε, όσο μπορούμε, το που και πως θα πάμε. Στους μελλοντικούς σκληρούς ταξικούς αγώνες θα είμαστε όλοι παρόντες. Είναι καθήκον μας να σταματήσουμε την βάρβαρη πολιτική που τσακίζει την ζωή μας. Τα κόμματα της πλουτοκρατίας και οι σύμμαχοι τους πρέπει να το πληρώσουν πολύ ακριβά. Η αγανάκτηση και η οργή δεν φτάνουν σήμερα αν δεν δεθούν με οργανωμένη συνειδητή μαζική και από τα κάτω δράση για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Αγαπητέ φίλε ΟΡΙΖΟΝΤΑ έχουμε ανάγκη από ένα κίνημα που δεν θα τα ¨διπλώνει¨ δεν θα κάνει κωλοτούμπες, θα μπαίνει μπροστά στην πάλη. Οι καρεκλοκένταυροι ρουσφετοδιορισμένοι και φοβισμένοι υπάλληλοι μιας τράπεζας και δη μεγάλης δεν μπορούνε να κάνουνε σήμερα αγώνα σαν των χαλυβουργών, αύριο ίσως, σήμερα όχι, γιατί πρέπει να κυριαρχήσει η ταξική αφοβία, για την σύγκρουση, πρέπει ως λαός να πιστέψουμε στην δύναμη μας και να φέρουμε τα πάνω κάτω με τα όποια ταξικά δημοκρατικά κόμματα και από αυτά που υπάρχουν η και που ίσως δημιουργηθούν. Εμείς παράγουμε τον πλούτο εμείς είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία, εμείς έχουμε την δύναμη με το όποιο κόμμα θέλεις αρκεί να φτάσουμε στο τέλος. Και θα φτάσουμε στο τέλος νικητές!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μπλοκ του αγώνα και της πάλης.
Κασσιανός Κατσαβριάς