ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.12

H ISDA αποφασίζει σήμερα για τα CDS

Μια μυστικοπαθής ομάδα στην οποία μετέχουν 15 μεγάλες τράπεζες, επενδυτικά ταμεία και κερδοσκοπικά ταμεία, συναντάται σήμερα για να αποφανθεί εάν η αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας συνεπάγεται και την αποζημίωση όσων διακρατούν ασφάλιστρα κινδύνου (γνωστά ως Credit Default Swaps ή CDS), όπως ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας The Wall Street Journal χθες. Για την καταβολή των ασφαλίστρων ενδέχεται να χρειαστούν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς η αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας επίκειται, υποστηρίζει η εφημερίδα.
Το sofokleousin.gr με αναλυτικό άρθρο αναφέρθηκε στα CDS και ότι θα ενεργοποιηθούν στις 9 Μαρτίου.

Οι συνέπειες που θα έχει αυτή η απόφαση θα επηρεάσει πέραν όσων διακρατούν ελληνικό χρέος τους κατόχους και όλων των άλλων ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων, καθώς και όλους όσοι διακρατούν ασφάλιστρα κινδύνου για κρατικά ομόλογα σε παγκόσμιο επίπεδο--συνολικού ύψους 2,9 τρισ. δολαρίων.
Ορισμένοι επενδυτές διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η διαδικασία αυτή γίνεται υπό συνθήκες μυστικότητας και κάνουν λόγο περί σύγκρουσης συμφερόντων, ανέφερε το δημοσίευμα της αμερικανικής οικονομικής εφημερίδας.
Ουδείς πέραν των μελών της ομάδας μπορεί να λάβει μέρος στη συνάντηση, την οποία διοργανώνει η διεθνής ένωση ανταλλαγών και παραγώγων (International Swaps and Derivatives Association, ISDA), ενώ δεν θα δοθεί στην δημοσιότητα κανένα στοιχείο για το τι διεμοίφθη σε αυτή.
Όταν ανακοινωθεί η απόφαση -πριν από την Δευτέρα, η επιτροπή αυτή δεν θα δώσει καμιά εξήγηση. Δεν θα υπάρχει ουδεμία πιθανότητα οι επενδυτές να φέρουν αντιρρήσεις σε αυτή.
Αν και οι εταιρίες που συμμετέχουν στην επιτροπή είναι γνωστές, περιλαμβανομένων των Goldman Sachs Group, Deutsche Bank και Morgan Stanley, τα ονόματα των αντιπροσώπων τους δεν δημοσιοποιούνται, και το ίδιο ισχύει για την έκθεση κάθε τράπεζας ή ταμείου στο ελληνικό χρέος.
Το ποσό που διακυβεύεται για τα CDS του ελληνικού χρέους δεν είναι τεράστιο, και συνολικά δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 3,2 δισ. δολάρια μεταξύ των αγοραστών και των πωλητών των ασφαλίστρων για τον κίνδυνο χρεοκοπίας ή αναδιάρθρωσης χρέους, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: