ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.12

ΣΧΕΔΙΟ Β και κουραφέξαλα......... ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

press-gr
Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση κατά την οποία η συμμετοχή ιδιωτών στο PSI είναι τελικώς μικρότερη από το αναμενόμενο, υποστηρίζει το ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg, επικαλούμενο δηλώσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο επικεφαλής του Eurogroup φέρεται ότι αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Εμφανίστηκε, άλλωστε, αισιόδοξος για την...
τελική έκβαση του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων.
Στο μεταξύ, μετά το τέλος της 2ήμερης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ο ίδιος επιβεβαίωσε την πρόθεση να παραδώσει την προεδρία του Eurogroup μετά από θητεία 7,5 ετών. Έκανε λόγο για ιδιαίτερα επίπονη εργασία και απέδωσε την απόφαση σε έλλειψη χρόνου σε σχέση με τις υποχρεώσεις του στο Λουξεμβούργο. Αναγνώρισε ότι πολλές φορές έχει βιώσει εκνευρισμό και αμέτρητες απογοητεύσεις ως πρόεδρος του Eurogroup, ωστόσο, υποστήριξε ότι οι λόγοι αποχώρησης είναι πρακτικοί.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είναι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην ΕΕ. Βρίσκεται στο προσκήνιο καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, ωστόσο, στην πράξη έχει εκτοπιστεί συχνά από τις γερμανικές και γαλλικές θέσεις.
H εντολή του λήγει τον Ιούνιο.
ΣΧΟΛΙΟ ΗEIL GAP:
υπάρχει ένα σχέδιο Β εάν αποτύχει η ανταλλαγή του ελληνικού χρέους !!!!! »


ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ;
«Έχουμε ένα σχέδιο Β …. αλλά δεν πρόκειται να σας πω τι είναι αυτό" ... Υποθέτω ότι αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα όλης αυτής της «διαφάνειας» που ακούμε για ...

Χα, χα, χα …


Η μήπως είναι απλώς η « δήλωση-παραίνεση » του Γιούνκερ …. παρέχει στήριξη σε αυτούς τους ομολογιούχους ….. που δεν συμμορφώνονται με την χονδρομπ@λο σ@ρκ@ τον Βενιζέλο , ώστε με την "πολύ γενναιόδωρη προσφορά ανταλλαγής" …… να πάρουν τα @^$#*@ τους …….και αντί αυτού τους ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ …. πως …. δεν πειράζει παιδιά ….. μην στηρίζεται το PSI ….. ΔΙΟΤΙ … υπάρχει και το σχέδιο Β .


ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ :
= = = = = = = = = = =
Όταν ο Γιούνκερ λέει τη δική του γνώμη, κανένας στην Ευρώπη δεν τον ακούει.
Από την άλλη πλευρά: όταν ο Γιούνκερ περνά ένα μήνυμα, προς τους ομολογιούχους ….. τότε θα πρέπει να ακούσετε τι ...

Υ.Γ.1
Φυσικά υπάρχει επίσης ένα σχέδιο Γ, Δ, Ε, ΣΤ, ζ , Γ. ... λ
Τι στο καλό ;
Όλα τα γράμματα της αλφαβήτου θα χρειαστούν για να συνεχιστεί αυτή η
φάρσα ;;;;;;;;;;;;
Χα, χα, χα …


Υ.Γ.2,
Αλλά μεταξύ της απόφασης της ΕΚΤ να ανταλλάξει ελληνικό χρέος της ( ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ …. ΤΩΝ 50 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ Η Ε.Κ.Τ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ …. ΕΝΑΝΤΙ ( ΜΟΝΟ) 10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ) για ένα νέο ΙΣΟΠΟΣΟ χρέος ( ισόποσο : δηλαδή άνευ κουρέματος και χτενίσματος ) ….
που δεν θα έχει προβλήματα στην περίπτωση μιας ελληνικής χρεοκοπίας ….. καθώς ΑΥΤΟ θα διέπεται πλέον από το βρετανικό δίκαιο λόγω των προδοτών της συγκυβέρνησης « ΠΑΠΑΔΗΜ(Ι)ΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ» ……

Υ.Γ. 3.
Και για όποιον ακόμη …. διστάζει ….. να το αντιληφτεί;
Η απόφαση για την έξοδο μας από την ευρωζώνη είναι ειλημμένη !

Υ.Γ.4
Η ISDA http://www.isda.org / η οποία αποφασίζει για το κάθε πιστωτικό γεγονός (δηλ. προεπιλογή) είναι μια οργάνωση η οποία θα καθορίσει κατά πόσον ενεργοποιούνται τα CDS! ….. ΜΟΝΟ ΠΟΥ …… η ISDA ανήκει στις 5 μεγάλες τράπεζες της Wall Street, ….. « δηλαδή τις τράπεζες οι οποίες και θα πληρώσουν το παραδάκι των ασφάλιστρων κίνδυνου έναντι αθέτησης , των CDS ) » .
Άρα λογικά θα προσπαθήσει να το αποφύγει … κάνοντας ότι είναι δυνατόν για να μην θεωρηθεί αποτυχημένο το PSI …. … ώστε να μην να πληρώσουν τα CDS που εξέδωσαν !

Εάν όμως δεν έχει δηλωθεί η προεπιλογή , την στιγμή που ολόκληρη η αγορά θα πιστεύει ότι έχει ήδη συμβεί μια προεπιλογή …… τότε ….. η αγορά των CDS θα χάσει την αξιοπιστία της .
Τι είναι καλό ασφάλιση έναντι αθέτησης (CDS), θα είναι αυτή ; …. όταν δεν σας προστατεύσει από μια οφειλή της αποζημίωσης σας έναντι μιας προεπιλογής ;
Ποιος θα θέλει να αγοράσει πλέον δικαιώματα CDS;

Διότι τα CDS είναι μια ιδιαίτερα κερδοφόρα biz στον χώρο των banksters!
Εις την Wall Street , την οδό των Πεφωτισμένων!

« Έτσι είτε αλλιώς ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς ! »

Υ.Γ.5.
Παγκόσμια κρίση του χρέους !
Η μεγαλύτερη ιδιωτική απάτη της ανθρώπινης ιστορίας !
Ποιοι είναι οι μεγάλοι απατεώνες που γίνονται οι δολοφόνοι του ανθρώπινου είδους; Πώς η οικονομική "ασθένεια" απειλεί τη δημοκρατία και την ελευθερία των ανθρώπων ;

HEIL GAP ( or mind the GAP ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: