ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ PSI

Ο Βενιζέλος βρισκόμενος σε πανικό εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία δεν συμμετέχουν στο κούρεμα του PSI.
 Συγκεκριμένα ο απατεώνας Υπουργός Οικονομίας , ο λήσταρχος των κόπων του λαού ο υπηρέτης των Τραπεζοσυμμοριτών και ο συνειδητός εκ πεποιθήσεως  υπηρέτης της Γερμανικής φυλής ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ο ακατανόμαστος πριν από λίγο αποκάλεσε μη πατριώτες τα 7 ασφαλιστικά ταμεία τα οποία δεν δέχθηκαν να κουρευτούν γιατί πλέον κατάλαβαν τι πρεσβεύουν οι δοτοί δοσίλογοι της κατοχικής κυβέρνησης. 
Ο Βενιζέλος  έφερε ως παράδειγμα τους κολλητούς του και εντολείς του Τραπεζίτες για τους οποίους έπλεξε το εγκώμιο τους που «συμμετέχουν» στο κούρεμα  σε αντίθεση με όσους αρνήθηκαν και αντιπολιτεύθηκαν την επιλογή του κλέφτη του κόπου του ελληνικού λαού. ΕΚΕΙΝΟ που συνειδητά παρέλειψε  ο μέγας απατεώνας και πλιατσικολόγος  Βενιζέλος ήταν  να αναφέρει ότι οι αιμορουφήχτρες του λαού ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ …ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΦΟΥ παίρνουν τις εγγυήσεις του δηλαδή τα 50 δις του νέου δανείου των 130 δις σε αντίθεση με τα ήδη κλεμμένα  και εξαθλιωμένα ασφαλιστικά από τους διαχειριστές κλέφτες πολιτικούς  και ειδικά από τον εκτελεστή δια της χαριστικής βολής  ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: