ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.4.12

Αυτοί είναι οι πραίτορες του καθεστώτος… άξιοι αληταράδες του υπουργού ΠΡΟΠΟ!


Καταγγελία -όχι στον υπουργό της μπουρδελότσαρκας του Αλαφούζου- αλλά στους πολίτες που ζουν την τρομοκρατία από αυτούς που μας διαλαλούν ότι προστατεύουν τη δημόσια ασφάλεια.
Φοιτητής που έχει νοικιάσει σπίτι στο κέντρο και στις 23:15 έβγαλε βόλτα το σκύλο του επί της οδού Μαυρομιχάλη, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στα γουρούνια της ΔΕΛΤΑ…
Λες και ήταν τρομοκράτης… του ζήτησαν ταυτότητα… τους την έδειξε και έδωσε… και τα γουρούνια απαιτούσαν να κατεβάσει το παντελόνι του!
Διασώθηκε από τον εξευτελισμό, μόνο και μόνο γιατί οι...
περίοικοι αντιλήφθηκαν τα γουρούνια σου κύριε Χρυσοχοϊδη!
Τα γουρούνια του ΠΡΟΠΟ ξέρουν να πουλάνε τσαμπουκά σε νεαρούς ανυπεράσπιστους φοιτητές… Ο ανδρισμός τους εξαντλείται στο να θέλουν να γυμνώσουν ένα 19χρονο αγόρι, να δείρουν κάποιο διαδηλωτή, να κτυπήσουν ύπουλα με δολοφονικό κτύπημα τον πρόεδρο των φωτορεπόρτερ, μια κοπέλα, ένα γέρο…
Κύριε στιβαρέ υπουργέ ΠΡΟΠΟ,
αν δεν μπορείς να μαζέψεις τους μπάτσους σου και είσαι μόνο για προπαγανδιστικές προεκλογικές σκηνοθετημένες μπουρδελότσαρκες με τον σταθμό του Αλαφούζου, που να βρεις χρόνο να το παίξεις υπουργός… θα πάρεις απάντηση από τους πολίτες, τόσο στη Β΄ Αθήνας, αλλά κι οι πραίτορές σου από τη νόμιμη Συνταγματική Αντίσταση των πολιτών.
Η τρομοκρατία και ο τσαμπουκάς στους 19χρονους δεν θα περάσει!
Κάτω τα βρωμόχερά σας από τα παιδιά μας! 
 
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: