ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.12

Π. Καμμένος: Οι πολίτες να τρομοκρατήσουν όσους τους τρομοκρατούν με έξοδο από το ευρώ


20120604-223856.jpgΟι πολίτες να τρομοκρατήσουν αυτούς που προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν με την απειλή εξόδου της χώρας από το ευρώ, ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας από το Κιλκίς όπου βρέθηκε.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” τάχθηκε υπέρ της άμεσης κατάργησης του Μνημονίου.
Στη διάρκεια περιοδείας του στο νομό Κιλκίς ο κ. Καμμένος επιτέθηκε εναντίον του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του αρχηγού ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με τις επιστολές που έστειλαν σε δανειστές και εταίρους ότι θα εφαρμόσουν το Μνημόνιο.
Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε και τη δήλωση του Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα, λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός δεν δέχεται απειλές».
«Εκτός από τους ντόπιους συνεργάτες των τραπεζιτών είδαμε σήμερα τον Τζορτζ Σόρος να κάνει δημόσια δήλωση, ουσιαστικά παίρνοντας θέση για τις εκλογές στην Ελλάδα. Λέγοντας ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν την απειλή για έξοδο από την Ευρωζώνη και θα ψηφίσουν συνασπισμό κομμάτων που θα στηρίξει τα μνημόνια.
»Αυτό είναι ένα ακόμα μέρος της τρομοκρατίας που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα από εδώ το Κιλκίς, ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται. Καλούμε τον ελληνικό λαό να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός και αν είναι γελοίος ε; Θεωρεί ότι ο Σόρος απειλεί και εκβιάζει σαν μην ξέρει ο Σόρος και όλοι οι Σόρος ότι κάθε μια τέτοια δήλωση αυξάνει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ; Μα καλά επειδή είναι κόπανος ο Καμμένος θαρρεί ότι και ο Σόρος είναι ηλίθιος και δεν ξέρει τί του γίνεται. Μα επίτηδες τις κάνουν τις δηλώσεις ώστε να εξασφαλίσουν την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και να οδηγηθεί η Χώρα στη δραχμή όπου και έχουν ποντάρει μεγάλα κεφάλαια . Το παιχνίδι τους παίζουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καμμένος ο μέγας πατριώτης. Μόνο που ο Καμένος χαίρεται αλλά και αυτός πάτο θα πιάσει και ήδη έχει πάρει νωρίς νωρίς το δρόμο του Καρατζαφέρη και τότε κάτω απο το καλάμι.

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμο : Kαι τωρα που διαβάσαμε την φιλοσοφία σου φοβηθηκαμε και θα ψηφίσουμε τον "εργοδότη" σου !! Που ζεις καημένε??? ...
ερωτηση: πόσα παίρνεις ρε μεγάλε για να εισαι στυμένος στο πληκτρολόγιο και να κάνεις αυτά τα σχόλια τυπου ΚΑΨΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΩΝ???....

ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ..ΚΥΡΙΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ