ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.6.12

Αρρωστημένη κυβέρνηση


Τελικά στις Βρυξέλλες θα πάει ο Παπούλιας. Και μιας και δεν θα έχει αντικείμενο συζήτησης θα τους πει για την αντιστασιακή του δράση.
 
Κρίμα που δεν θα μας εκπροσωπήσει ο καγκελάριος Αβραμό. Αν και ήταν πιθανό στην επιστροφή του να μας έφερνε  15 εκατομμύρια εμβόλια.

Σε μια εβδομάδα ακινησίας θα βρίσκεται ο Αντωνάκης Σφουγγαράκης. Θα είναι η πιο δημιουργική του εβδομάδα.

Μετά θα πιάσει δουλειά. Έχει να ολοκληρώσει το έργο καταστροφής.

Άρχισαν τις εκπτώσεις στα μέτρα που υποτίθεται ότι θα διαπραγματευτούν με την τρόικα. Και δεν μπήκαμε ακόμα στον Αύγουστο.

Τελικώς θα καταλήξουν σε αυτά που έχουν ήδη αποφασίσει οι τροϊκανοί.

Με την εμφάνιση της Μέρκελ ασχολήθηκαν πολλοί Έλληνες. Το πρόβλημα δεν είναι το τι φοράει η Μέρκελ αλλά το τι μας φοράει. Μην μπερδευόμαστε.

Και επίσημα η Ισπανία ζήτησε να μπει σε μηχανισμό διάλυσης. Ακολουθεί η Κύπρος. Μετά η Ιταλία που ίσως να είναι και το τελευταίο επεισόδιο του ευρωπαϊκού μακελειού.
 
Θα καταστραφούμε αν

στις 18 Ιουνίου δεν έχουμε πρωθυπουργό για να μπορέσει να πάει στην σύνοδο κορυφής. Και τελικά πρωθυπουργό έχουμε, πρωθυπουργική συμμετοχή στην σύνοδο δεν έχουμε.

Αυτό μοιάζει με τις περσινές απειλές… δεν θα είχαμε για μισθούς και συντάξεις αν δεν παίρναμε την δόση τον Σεπτέμβρη. Και την δόση την πήραμε μήνες μετά…

Ο ωραίος Άκης προσπαθούσε, λέει, να πάρει τηλέφωνο από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών χωρίς να βάλει κάρτα. Προφανώς θεωρούσε δεδομένο ότι σε έναν πρώην υπουργό τα τηλέφωνα θα πρέπει να λειτουργούν άνευ κάρτας.

Τελικώς, λέει, ζητάει δωρεάν κάρτες από την κοινωνική υπηρεσία. Αμ, πως νομίζετε ότι μάζεψε τόσα εκατομμύρια. Μόνο δουλεύοντας;
 
Θα διαλύσει το ΠΑΣΟΚ ο Μπένι ο μισθοφάγος. Σιγά το κατόρθωμα… όλοι μπορούν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ, μην το πάρει και πάνω του.

Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ΠΑΣΟΚ ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ένας νέος ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή μπήκαν στην κυβέρνηση εθνικής συνομωσίας ως πετυχημένοι;

Φυσικά, όπως πετυχημένος ήταν και ο πρωθυπουργός. Ο οποίος, λίγο πριν τις εκλογές του 2009 ως υπεύθυνος πολιτικός μας έλεγε ότι το έλλειμμα ήταν κοντά στο 4%. Άντε να έφτανε στο 6%.

Σιγά, για 10 ποσοστιαίες μονάδες θα τον βγάλουμε ψεύτη ή άχρηστο;

Η Αννούλα των φωτοτυπιών σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα. Της πέφτει τριτοκοσμική η χώρα. Και δίκιο έχει. Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν βιβλία στα σχολεία;

Τα μεγάλα συμφέροντα των φωτοτυπάδων δεν την άφησαν να δημιουργήσει το σχολείο που ονειρευόταν. Αυτό όπου η γνώση θα μεταδίδονταν στόμα με στόμα. Κάτι σαν την προφορική παράδοση.

Και φυσικά πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι το όνειρο της για μια παιδεία χωρίς βιβλία και φωτοτυπίες ήταν απόλυτα οικολογικό. Χιλιάδες δέντρα κόβονται γα να γίνουν βιβλία.

Εξάλλου και τις εποχές που είχαμε βιβλία μήπως είχαμε και παιδεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: