ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.12

Διχογνωμία στο Βερολίνο για την Ελλάδα


Παίρνει πίσω η Γερμανία τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα. Το Βερολίνο δηλώνει ότι περιμένει από την επόμενη ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει τους όρους της συμφωνίας διάσωσης, οι οποίοι παραμένουν αδιαπραγμάτευτοι.  Η Γερμανία καλωσορίζει την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει λόγο για μια ξεκάθαρη ψήφο των Ελλήνων 

για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την τήρηση των όρων της διάσωσης.
Όμως, όπως όλα δείχνουν, οι απόψεις διίστανται στο Βερολίνο ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η Ελλάδα.
«Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να πιεστεί υπερβολικά», είπε στη γερμανική τηλεόραση ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Steffen Kampeter. «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για το χρονικό περιθώριο, καθώς δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι χάθηκαν εβδομάδες και δεν θέλουμε ο κόσμος να υποφέρει εξαιτίας αυτού», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Guido Westerwelle. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «η ουσία των μεταρρυθμίσεων δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Η όποια κυβέρνηση σχηματιστεί πρέπει να τηρήσει όσα έχουν συμφωνηθεί με την Ευρώπη».
Όμως, άλλοι Γερμανοί αξιωματούχοι έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν, μιλώντας στο Reuters, ότι τα σχόλια του Westerwelle δεν αντανακλούν την επίσημη κυβερνητική γραμμή, ότι η βάση των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα παραμένει το μνημόνιο.
«Ξεχάστε το», απάντησε ένας από αυτούς, όταν ερωτήθηκε για την τυχόν επιμήκυνση του χρονικού περιθωρίου του προγράμματος. «Αυτό θα μας έφερνε πιο κοντά σε ένα τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα και απέχουμε πολύ από αυτό».
«Φυσικά θα συζητήσουμε με την ελληνική κυβέρνηση, όμως, αυτό δεν είναι στο τραπέζι». 
Πηγή: isotimia

Δεν υπάρχουν σχόλια: