ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.12

Έτοιμο το μνημόνιο για την Κύπρο



 



Με αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις που θα καταγράφονται επακριβώς σε μνημόνιο συναντίληψης θα εισέλθει η Κύπρος στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης EFSF, ώστε να εξασφαλίσει τα αναγκαία κονδύλια για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και εξυπηρέτηση του χρέους τους. Ήδη η γερμανική κυβέρνηση έχει ετοιμάσει προσχέδιο του μνημονίου, το οποίο περιλαμβάνει τους όρους του δανεισμού, καθώς και τις κινήσεις στις οποίες πρέπει να προβεί η Κύπρος, για να αρχίσει η ροή του χρήματος προς τα κρατικά ταμεία. Καθίσταται σαφές ότι το μνημόνιο δεν θα αφορά μόνο χρήματα για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, αλλά και κονδύλια για την ευρύτερη οικονομία της Δημοκρατίας. Είναι, επίσης, σαφές ότι παρά το μικρό σε σύγκριση με άλλες χώρες μέγεθος του δανεισμού, η Κύπρος θα τεθεί υπό την εποπτεία τρόικας, ανάλογης με αυτή της Ελλάδος, αφού στο όλο εγχείρημα εμπλέκεται και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Όλα είναι έτοιμα, λοιπόν, στις Βρυξέλλες για προσφυγή της Κύπρου. Αναμένεται απλώς η εκδήλωση πρόθεσης δανεισμού από τη Λευκωσία, για να αρχίσουν να κινούνται τα γρανάζια του EFSF. Η εξέλιξη αυτή τοποθετείται στις αρχές της εβδομάδας, έπειτα από την υποβολή επίσημου αιτήματος στήριξης στον EFSF από την Ισπανία.

 http://www.cytoday.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: