ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.12

Στυλιανίδης αδειάζει Στουρνάρα και επιβεβαιώνει την εκκένωση νησιών

Στυλιανίδης αδειάζει Στουρνάρα και επιβεβαιώνει την εκκένωση νησιών
Θέμα παραίτησης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα θέτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι έφεραν σήμερα στην Βουλή το θέμα που προέκυψε χθες, Πέμπτη, σχετικά με απαιτήσεις της τρόικας να εγκαταλειφθούν τα ελληνικά νησιά με λιγότερους από 150 κατοίκους.
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε, ότι όσα ειπώθηκαν από τον υπουργό Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρλή μόνο τυχαία δεν είναι και κάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, που βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, να απαντήσει.
«Ξεχάσατε τα κίνητρα που δίναμε για να παραμείνουν οι κάτοικοι στα Λέβυθα. Αν η Γαύδος αδειάσει σημαίνει ότι η ΑΟΖ στο επίμαχο σημείο, που υπάρχουν προσφορές εξόρυξης πετρελαίου, δεν θα είναι εντός ελληνικής ΑΟΖ… Μιλήσατε για ανθρώπους και αριθμούς αλλά εσεις δεν κοιτάτε τους ανθρώπους, μόνο τους αριθμούς. Η Ελλάδα έχει δοθεί σε αντιπαροχή. Παίρνετε εντολές» του είπε.
Ο κ. Στυλιανίδης, από την πλευρά του, όχι μόνο απάντησε στον κ. Καμμένο, αλλά "άδειασε" τον κ. Στουρνάρα και επιβεβαίωσε της χθεσινές φήμες. «Να αποσαφηνίσω ότι η ανοησία οποιουδήποτε ξένου υπάλληλου δεν καθορίζει την εθνική πολιτική. Η εθνική πολιτική καθορίζεται από τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση».
Η επιβεβαίωση του υπουργού ότι πράγματι τέθηκε εκ μέρους του κλιμακίου της Tρόικας θέμα εγκατάλειψης νησιών προκάλεσε νέα αντίδραση του κ. Καμμένου, ο οποίος έθεσε θέμα παραίτησης του κ.  Στουρνάρα.
«Προκύπτει θέμα Στουρνάρα και πρέπει να παραιτηθεί, γιατί μας έλεγε ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα. Ελεγε στην ανακοίνωσή του ότι δεν μπορούμε να ανάγουμε σε μείζον θέμα μια ανοησία ξένου υπαλλήλου.  Φαίνεται ότι η ανοησία ειπώθηκε και κάποιος είπε ψέματα. Θέτουμε θέμα Στουρνάρα και ζητούμε παραίτηση. Ναυτιλιακοί ρεπόρτερς επιβεβαιώνουν τα λεχθέντα του κ. Μουσουρούλη».

 .sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: