ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.12

Ο Αποστόλου ξεβράκωσε και ο Γεωργιάδης ευχαρίστησε...! [Το "δόγμα" Γεωργιάδη σε πλήρη ισχύ: "Όποιος πάει κόντρα.. πρέπει να συντριβεί"... Πολιτικός για γέλια ! ! ! (2 Video)]



Ο Αποστόλου ξεβράκωσε και ο Γεωργιάδης ευχαρίστησε...!

Είναι τέτοια η υπεροψία, η αλαζονεία και το μίσος του γιαλαντζή πατριώτη για τον λαό, που ευχαριστεί (!!!) τον συνομιλητή του όταν εκείνος του επισημαίνει πως τον κατηγορούσε από παλιά για νεοφιλελεύθερο και νεοταξίτη! Ο γελοίος με τα ρόλεξ το παίρνει ως...κοπλιμέντο αυτό!!!

Δείτε επίσης για να συνεχίσουμε το ξεβράκωμα τα βίντεο που ακολουθούν, στο πρώτο τι ακριβώς είπε ο κ. Γεωργιάδης για αυτούς που πάνε κόντρα στο ξεπούλημα της Ελλάδος...

"Στην προσπάθεια της κυβερνήσεως να τρέξει με αστραπιαία ταχύτητα στις αποκρατικοποιήσεις και στις μεταρρυθμίσεις, όποιος πάει κόντρα είτε είναι εντός Ν.Δ είτε εκτός, πρέπει να συντριβεί..."
 
 και στο δεύτερο βίντεο πως ο ίδιος πριν προσχωρήσει στη Ν.Δ κατηγορούσε τον Σαμαρά ως ψεύτη και μάλιστα "αποκάλυπτε" το τι ακριβώς θέλει να κάνει ο ψεύτης Σαμαράς που δεν θα το αντιλαμβάνεται ο ηλίθιος ελληνικός λαός. 
Και όλα αυτά ΤΩΡΑ τα εφαρμόζει ο ίδιος"έξυπνος" πολιτικός...! 
Ο κ. Γεωργιάδης!
 
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παπαρολογοι εχετε βλεπω παθει μεγαλη ζημια απο το Γεωργιαδη....