ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.12

Μεγάλη ζαριά Σαμαρά για €44,5 δισ. Στενό κορσέ προτείνει ο Σόιμπλε για να κουβεντιάσει το θέμα

Μεγάλη ζαριά Σαμαρά για €44,5 δισ.
Σκληρή γραμμή απέναντι στους Ευρωπαίους επιχειρεί να ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς βλέποντας ότι η κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας κινδυνεύει να τεθεί εκτός ελέγχου. Ο πρωθυπουργός επαναφέρει το σενάριο της πλήρους εκταμίευσης της δόσης των 31,3 δισ. και παράλληλα της απόδοσης και των καθυστερούμενων από προηγούμενες δόσεις 13,2 δισ. Ο πρωθυπουργός καλεί δημοσίως τους Ευρωπαίους ηγέτες να αρθούν στο ύψος των πειρστάσεων και να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα όπως έπραξε και η Ελλάδα.
Η προσέγγιση Σαμαρά αν και αρχικά έπεσε στο κενό αργά το βράδυ της Τρίτης βρήκε τη συμπάθια του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος αν και συζητά την πρόταση Σαμαρά, δεν θέτει ο ίδιος το θέμα αλλά θέτει ως προαπαιτούμενο την ισχυροποίηση του μηχανισμού ελέγχου,
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε τρεις δόσεις που δεν έχουν καταβληθεί. Δεν υπάρχει τέτοια πρόταση από την γερμανική πλευρά, αλλά αποτελεί τμήμα της διαπραγμάτευσης και βεβαίως θέμα της συζήτησης που είχα σήμερα το πρωί με τον συνάδελφό μου, Πιερ Μοσκοβισί. (...) Αυτό καθιστά τον μηχανισμό ελέγχου όλο και πιο σημαντικό» ήταν η δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Από την άλλη πλευρά ο Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες, επανέλαβε ότι αγωνίζεται όχι μόνο για να λάβει η Ελλάδα στο ακέραιο τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ, αλλά και για «το παραπάνω». Τώρα αναζητούμε πόρους για την ανάπτυξη, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι γίνονται συζητήσεις για τα κοινοτικά κονδύλια της περιόδου 2014-2020 και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ελλάδα θα πάρει περισσότερα από όσα αρχικά υπολογιζόταν.
«Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην επόμενη μέρα. Στο χθεσινό Eurogroup αναγνωρίστηκαν πλήρως οι θυσίες της Ελλάδας και εξαλείφθηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες: Ανακοινώθηκε επίσημα η επιμήκυνση, ενώ ξεπεράστηκε το θέμα του εξωτερικού λογαριασμού. Όσα απομένουν είναι ελάχιστες, τεχνικού χαρακτήρα λεπτομέρειες, που αφορούν την εκτέλεση των ήδη συμφωνημένων και θα κλείσουν οριστικά στις επόμενες μέρες.
Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα υπάρξει άμεσα λύση με το βασικό πρόβλημα που αφορά τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, για την οποία συγκρούεται το ΔΝΤ με το Βερολίνο το τελευταίο διάστημα.
Η σύγκρουση υπερβαίνει την ελληνική πλευρά, όπως αναγνωρίζει και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνηση αποφεύγει να εμπλακεί τουλάχιστον δημόσια στη συζήτηση, αν και έχει καταθέσει τόσο στο ΔΝΤ, όσο και στην ηγεσία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, τα δικά της εναλλακτικά σενάρια.


 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: