ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.12

ΑπίστευτοBίντεο: O ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ enikos


Δείτε πως ένας πολίτης θέτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός στην σωστή τους Βάση. Ο άλλoτε λαλίστατος Βορίδης το μπούκωσε….. Η ποιο ωραία κουβέντα: “Μας λέτε οτι αν πάμε στην δραχμή, δεν θα έχουμε πετρέλαιο… ενώ τώρα που είμαστε στο ευρώ έχουμε πετρέλαιο όλοι ε;” Δείτε το βίντεο

anti-ntp

1 σχόλιο:

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είπε...

Ο πρώτος "ομιλητής" για μένα είναι βαλτός ή βλαμμένος, όταν λέει ότι με 400€ του μένει 1€ τη μέρα για φαϊ και του ...απομένουν στο τέλος, σε ετήσια βάση 76€ για ...αποταμίευση. Στο τέλος με εκνευρίζει με το ψευτοδίλημμα της ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗΣ που αποπροσανατολίζει και είναι μόνιμο βούτυρο στο ψωμί των πάσης φύσεως κυβερνητικών ληστών, που το συντηρούν σαν "λαϊκό αίτημα" σε ....αναμονή.
Ο δεύτερος, πρώην επιχειρηματίας και νυν οικονομικός μετανάστης στο εξωτερικό, είναι αυτός που μιλάει πραγματικά επί της ουσίας του προβλήματος. Ο δεύτερος δεν ανακατεύει γνωστές αλήθειες με προπαγανδιστικά ψέματα. Μιλά ξερά και συγκεκριμένα.